Reklama

Reklama

Princezna

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Je to teda akční nálož, dokonce plná dost nápaditých scén a komediálních prvků, ale právě proto s tím mám nakonec problém. A to ten, že to teda mohlo být sakra lepší, když už si s tím dali tu práci a hektolitry (místy asi CGI) krve. Je to supr podívaná, během které stačí využívat asi jen 10% mozkové kapacity. Ale mohlo to být fakt dobrý akční fantasy, kdyby se někdo trošičku víc zamyslel nad tou dějovou linkou. Nu což… promarněný potenciál není u Netflixu nic nového, ale aspoň to byl relax! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Z ošklivého a nenápadného káčátka, se pomalu z Joey king, stává pěkná, schopná a sympatická herečka. The Princess, je tak trochu odlehčenější The Raid, ve středověkém kabátku, pro dívčí publikum. Nebylo to vyloženě špatný, ač teda, je úplně od samého počátku jasný, jak to celé dopadne, ale akce je tu víc než dost, je slušně krvavá, nechyběl humor a finální fight, kde dojde na useknutí hlavy, bylo celkem fresh. A má oblíbená Olinka, která tu práská bičem, byla taky skvělá. Docela příjemná zábava, na jedno či dvě zhlédnutí. (167. hodnocení) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive hodne zabavna blbost. Podle ukazek jsem cekal komedii a i kdyz princezna hodi par hlasek, nakonec to je sice jednoduchy, ale vlastne docela drsny fantasy. Nejde tu o nic jinyho, nez ze se musi prosekat z horniho patra do spodku veze a postupne se ji do cesty postavi tak nejak cela armada. Samozrejme je to silne pritazeny za vlasy a clovek se proste nesmi rejpat v detailech, ale je tu spousta napaditejch souboju a vse je radne krvavy, takze je to vlastne jizda od zacatku do konce. Navic Joey King je sympaticka a Cooper je jako zaporak super. Takze za me naprosta spokojenost, super oddechovka. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Princezna se nechtěla vdát za zlého krále, a tak ji zavřel do věže a hrozí, že vyvraždí její rodinu a poddané. Jenže tahle Princezna umí kung-fu a všem nakope zadky. Akční komedie vystavěná na pohádkových základech nabízí velmi solidní bitky, sympatickou hrdinku, nadhled a krátkou stopáž. A nic víc. Na druhou stranu od začátku hraje fér a ani nepředstírá, že by něčím víc měla a chtěla být. Režisér Le-Van Kiet předvedl za malé peníze, že má Hollywoodu co nabídnout. Snad si toho tedy někdo všimne, docela rád bych od téhle party viděl něco většího a ambicióznějšího. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně fajn oddychovka, která má dost povedenou akci, sympatickou hrdinku a velký body kill. V pár scénách jsou vidět slabších triky, občas hlavní hrdinka přežije úplně všechno, ale je to dobrá podívaná, co mě bavila od začátku až do konce. Joey King si to uvěřitelně dává a strhává na sebe pozornost tím nejlepším způsobem. Dominic Cooper a Olga Kurylenko přehrávají a očividně se dost dobře bavili při natáčení. Režisér Le-Van Kiet natočil povedený film, který si je vědom svých limitů. Osobně mám hodnocení mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale když vidím kolik to tady má procent, tak s radostí tu čtvrtou hvězdu napálím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo v srpnu 2021 a skončilo v září téhož roku a probíhalo v bulharském městě Sofia. Rozpočet pak činil zhruba 26 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama