Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Perfektni romanticky drama. Zadna komedie, zadny pubertaci, proste dospelej chlap a dospela zenska, on zenatej, ona vdana, v manzelstvi spokojeny, ale jednoho dne se potkaj a zamilujou. Vse navic pojaty prijemne realisticky, az teda na fakt, ze se vzdy desnou nahodou potkaj ve stejnym metru. Jinak k tomu neni moc co rikat, dej nedej prijemne odsejpa, pohodova hudba a skvely a zaroven sympaticky herci. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Po stopách Meryl Streep aneb co mi z její tvorby uniklo.. Romantické drama "Zamilován" je naprosto obyčejný a běžný příběh ze života.. On - ženatý, dvě děti, spokojený rodinný život se stabilní kariérou stavebního inženýra. Ona - vdaná, bezdětná, budující kariéru. Ani jeden neplánuje změnu svého života a přesto se stane. Náhodně se potkávají a přiživují jiskru z jejich setkání ve vášnivý plamen lásky.. Režie je vynikající, citlivá a chodí kolem čerstvého páru po špičkách, zachycuje jemnou formou skrývané štěstí zralé lásky.. Fascinuje mě, jak oba hlavní herci dokáží vystihnout rozpoložení jejich postav i beze slov.. Zároveň film "Zamilován" ukazuje tíhu zodpovědnosti vůči jejich nejbližším a tlumí tak jejich náhlé štěstí. Skvěle zachyceno.. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Na profil filmu Falling in Love jsem chodil poslední dobou s až maniakální pravidelností. Komentáře jsem už pomalu znal zpaměti, ale abych film sehnal, tak to ne (distributore, styď se!). Proč ten vyrvál? De Niro x Streep! Jména, která už jsou zhruba 35 let vytesána do mramoru někde v osvícené místnosti na hereckém Olympu, prostě furt táhnou. Což o to, to už nás učili v předškolním věku, ale v romantickém filmu je těžko uvidíte...v dnešní době pospolu. Ale teď k věci. Člověk si musí uvědomit, že filmy podobného typu nejsou žádná hromada filozofických myšlenek, mají nějakou dějovou linku a i když víte, že dopadnou tak jak dopadnou, pořád se bavíte. Já se bavil. Konkrétně Streepové probuzení z letargie byl úžasný zážitek. Robert De Niro taky válí, neb jeho postava není žádný Don Juan, on z ní vykřesal maximálně přesvědčivou osobu, která má všechny vlastnosti správnýho chlapáka. Ke konci jsem si uvědomil, že zírám se skleněnýma očima a uvědomil jsem si, že jim to strašně přeju... Moc milý! ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nakrúcať romantické filmy je háklivá záležitosť. Stačí málo a je to úplne inde, než všetci chceli. Našťastie to nie je prípad tohto príjemného filmu, ktorý mi vzdialene (snáď tou neočakávanosťou) pripomenul Madisonské mosty. Úplne obyčajný príbeh o tom, ako sú ľudia bez rozdielu veku bezmocní, keď sa stane láska. Ako im nepomáha rozum, skúsenosti, ani zodpovednosť. Ako krásne to kamuflujú, keď rozprávajú niečo úplne iné, ako pociťujú. A vďaka dvojici skvelých hercov je to všetko uveriteľné a úžasné. Škoda, že v Bratislave ešte nemáme metro. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší romantický film, ktorý si rada pozriem kedykoľvek. Veľmi príjemná, skvele zahraná a realistická romantická dráma! V tomto prípade si pät hviezdičiek neodpustím. A prvá veta platí stále...takže s veľkou radosťou opätovne videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)
  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama