Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (72)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Utrpení nekončí. Potřetí byli televizní diváci a divačky vystavení medicínskému teroru, v němž jsou zdravotní problémy bagatelizovány na rádoby humorné minipříběhy o nešťastnících, jimž trable s částmi těla pomohly otevřít oči. Ve třetí části cyklu České televize musí homofobní boxer otevřít (či přesněji rozevřít) i něco jiného. ()

vasosak 

všechny recenze uživatele

Celou sérií se jako červená nit táhnou těžko uvěřitelné wtf momenty. Tenhle díl nebyl výjimkou. Ale ze všech tří dosavadních je podle mě nejlepší. Bylo mi u toho občas trapně, což souviselo zejména s tématem, ovšem pozitivně hodnotím herecké výkony, přítomnost mé oblíbenkyně ze Snowboarďáků, hudbu, jakož i několik dobrých nápadů. Zasmál jsem se u hlášky, že mladí jsou ve stresu z blahobytu, a nápadité bylo třeba taky propojení několika scén s hudebním podkresem Ach, synku, synku. Každopádně, všechno to zatím působí jaksi bakalářsky, až studentsky, což je zvláštní vzhledem k tomu, že to vyrábějí tak zkušení tvůrci... ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Takhle vypadají vztahy dnešních třicátníků? Zaplaťpánbu, že jsem starej! Uvěřitelnost jednání postav se opět limitně blíží nule. Začínám si myslet, že nejsilnější disciplínou Jiřího Vejdělka jsou úvodní titulkové sekvence. A po ní mě to vlastně stihlo přestat zajímat ještě dřív, než jsem zjistil, o co půjde (30%). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nechápu. Proč? Pro koho? Pointa? Nebuďte zlí na homosexuály!? Mohou se vám hodit jejich rady ohledně zavádění předmětů do análního otvoru. Být homosexuál tak si pana režiséra za tohle pozitivní promo asi najdu.. Za tu rádoby osvětu ohledně rakoviny střev, která kosí Čechy hlava nehlava dávám za jeden anální kolík. Eh.. To je komentář... Když k tomuhle fakt nic lepšího napsat nešlo. Pardon.  * ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Je asi hodně nepravděpodobné, aby se takový příběh mohl odehrát i ve skutečnosti byť jen zpoloviny podle Epsteinova dost naivního scénáře. Navíc ani herecké výkony většiny zúčastněných nejsou kdovíjak přesvědčivé. Logicky mi z toho tedy vychází, že jde o nejslabší snímek z téhle krapet ulítlé filmové série s podtitulem Lékař léčí, láska uzdravuje. (45%) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama