Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Jordan 

všechny recenze uživatele

plnoštíhla ryšavá Liv Tyler ako malomestská femme fatale s príšerným vkusom a jedným celkom obyčajným snom a traja muži, ktorým prevrátila život hore nohami . . . a ako bonus - nesmierne pohodový elvis-style Douglas; to tvorí veľmi príjemnú, zábavnú čiernu komédiu plnú vtipných gagov, hlášok a vydarených scénok; čo všetko je muž ochotný urobiť pre ženu a žena pre . . . domov :) pre obdivovateľov ženských kriviek odporúčam scénu: umývanie auta a vyzývam pána Zwarta, aby urobil Directors cut s pretočenou a predĺženou scénou "Liv Tyler a manželka Paula Reisera na záhrade", pre všetkých, ktorí majú radi filmové odkazy - z ktorého filmu pochádza brat Utaha? "BINGO!" a DVD ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Ženy sú mrchy!Zvláštne,že to vravím,pretože sama som žena.Liv ako mrcha,manipulátorka a zlatokopka v 1 + 3. zaslepení muži.Neviem kto je hlúpejší.Smejem sa.Toto je tak atypicky/typická čierna komédia,v určitých sekvenciách až priam vystrihnutá zo života.Bola by som mužom tiež by som asi šťavnatej čerešničke Liv neodolal..Malo to nápad,malo to gule,šťavu aj grády.Záverečná prestrelka s vhodne sa doplňajúcou hudbou,až perie lieta..a to doslovne.No môžem toto neodporúčať?!A samozrejme a ani na ponaučenie sa nezabúda a síce: ,,Tam,kde sa traja bijú,štvrtý víťazí." A Michael Douglas bol opäť v správnom čase na správnom mieste. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokoukáníčko, které dominuje nabušené herecké obsazení a hodně zábavná zápletka. Především přenádherná ultraluxusní Liv Tyler, kdy naprosto každému z mužského osazenstva věřím, že by pro ní i ... prostě cokoliv :-), ale i Dillon, Douglas, Reiser (asi nejlepší), Goodman, Jenkins, ti všichni zde podávají maximálně odvázané výkony, kdy bylo vidět, že se tímto natáčením sakra bavili a přenesli to i na obecenstvo. Samotná zápletka je jinak hodně fajnová, jde o takový sranda propletenec, kdy divák nemá moc tušení, jakým směrem se budou jednotlivé scény odvíjet, kdy a co na sebe jednotlivé postavy připraví a čím se budou snažit navzájem přechytračit a závěrečné akční zúčtování je pak už jen třešničkou na dortu, které je též ovšem dost nečekané a vlastně tím tak mohu i celý film označit za poměrně originální počin, plný nečekaných zvratů a nápaditých momentů. Začalo to jedné žhavé noci má zkrátka dost slušně vypilovaný scénář, spoustu opravdu vtipných a fungujících hlášek, hodně svižný spád, velmi zábavné postavy, prostě jde o černohumorný odvaz jak sviňa a je velká škoda, že jde o tak poměrně neprofláknutou záležitost, neboť vážně to stojí za to! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Spousta hereček má za sebou desítky focení pro prestižní katalogy, paparazzi je stíhají na soukromých jachtách, dámy samy sebe prezentují na sociálních sítích. Liv Tyler nikdy neplatila za nějaký sex-symbol, nicméně co předvádí v téhle hořké komedii, to musí nejednoho diváka dostávat do varu. Její smyslná hrdinka, která má ráda vodu z kohoutku i (jak tvrdí) šoustání (a brzy si bude moc přát také DVD přehrávač), je středobodem zájmu pro trojici chudáčků: jedním z nich je barman Matt Dillon, trouba, který má brzy na krku nějakou tu vraždu a vloupání. Druhým pak jeho bratranec, potají okusující sado-maso praktiky, třetím truchlící vdovec a detektiv John Goodman, který tuhle nevinnou květinku chce za každou cenu chránit. Příběhy těchto tří mužů pak poslouchají další tři lidé, kteří do děje také po svém zasáhnou. Zejména Michael Douglas, producent snímku, který pomohl téhle černohumorné taškařici na svět. Moc se mi zamlouvalo, jak se dotyční tahají o slovo a předkládají každý svou verzi příběhu. Je to rafinované, výborně napsané, místy překombinované a až samoúčelné, ale zejména díky hercům (s Liv Tyler v čele) a několika tragikomickým scénám to stojí za to. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! pět hvězd a ještě víc. Takovej megapoklad se přede mnou schovával patnáct let ?? To není film, to je totálně dokonalá černá megaprdel !! Seru smíchy ještě teď.. koho by snad chtěl zmást a odradit trošku pomalej začátek, tak laskavě přilepte zadky na kanape, chvíli počkejte a na závěr se utopíte ve vlastní štávě :-) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama