Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý umělec Jabari lavíruje mezi úspěchem a láskou. Přestěhoval se totiž do vysněného bytu na Manhattanu, kde mu do oka padla holka odvedle. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Velmi klasická romanťárna o dvou afroamerických umělcích z New York, avšak solidně a poctivě napsaná, avšak pozvedá to hlavně forma. Spider-Verse být zásadní pro animační svět a tohle je další důkaz. Vizuálně hravý a opojný dílo, které jen nekopíruje styl, ale inspiruje se ním a jde si i svou cestou. Postavy umělci tomu jen napomáhají, tyhle hravé animační hrátky sedí do pohodové hudby režiséra Kida Cudiho. Ve výsledku je to velmi pohodový romantický animák, který má cenu vidět hlavně kvůli té animaci. Avšak k dokonalosti tomu chyběl inovativnější a hlavně upjatější scénář, který by více zhodnotil jednotlivé sub-ploty a postavy a také lepší framerate animace, která je dost sekaná, dá se na to zvyknout i přes vyrušující plynulý pohyb aut. Je škoda, že to není plynuleší, pak bych možná dal i o bodík navíc, takto 7/10!  Ps.: Někomu by mohlo vadit, že film obsahuje netabuizované hulení trávy, rapovou hudbu a dost optimistický pohled na svět a život v New Yorku. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Docela hledím, že tohle u někoho vůbec prošlo v 21 století jelikož od 20 minuty se to točí jen kolem sexu případně je to plné sexu. Posuďte sami holka vypráví své kámošce, že byla na rande s chlapem její vagína vydávala signály, že chce sex tak si to s ním rozdala před tím vypráví chlap , že byl v prádelně tam potkal ženskou co chtěla souložit a následně s ní souložil 3 dny v kuse pak jsou zde rady jako potkáš prvního pěkného  chlapa musíš ho hned opíchat co si to za ženskou, když nechceš sex tvoje vagína chce sex řiď se svou vagínou  chlap radí zase chlapovi kámo tu štětku (pojem štětka je myšleno u něho každá ženská)  musíš ošukat a podobné rady, aby to ještě režisér podtrhl oba páry se potkají na párty s tématem vagíny kde někdo v kostýmu penisu utíká před někým v kostýmu vagíny kde se jí zákusky ve tvaru vagíny jsou zde obrazy vagín a chodí zde lidi v kostýmech vagín. Dvakrát je ve filmu scéna kdy si někdo jak muž tak žena dělají  dobře několikrát je zde symbolizováno vystříknutí na jiných věcech a jednou je zde záběr na stojícího ptáka .  Jinak k filmu kromě těch sexistických narážek to nemá co nabídnout prostě chlap se stěhuje do Manhattanu tam potká bývalou a vyspí se spolu  ona by s ním chtěla chodit on už ne pak potká jinou ženskou co bydlí vedle něho v bytě a zamiluje se do ní a to je celé. Pobavila hláška doufám, že z tvého komiksu neudělají parodii což je evidentní narážka na seriál She Hulk. 40 procent ()

Reklama

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh o romantickém vztahu dvou umělců, kteří si k sobě našli cestu přes zeď a skvělý burger. Ačkoliv mám osobní problém s animací, která se inspirovala u mé nejoblíbenější, je film vizuálně poutavý a pěkně doprovázeni hudbou. Je zajímavé si všímat i detailů (STUSH!), které se ukazují na pozadí skrz celou stopáž filmu a pěkně doplňují příběh. Je zde i vidět zkreslený pohled na svět, který je podpořen kouření mariuhany a celkově užíváním drog, což doplňuje prokreslení postav i příběhu. Super romanťárna, kterou můžu jedině doporučit. 8/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to vysoké hodnotenie som čakal niečo fakt super. Ale keď sa tak nad tým zamyslím, tak ten scenár vyniká jedine tým, že je to prenesené do animovanej kompozície. Príbeh má rovnakú schému ako drvivá väčšina romantických komédií, takže toto rozhodne nebola prednosť tohto filmu. Animácia vo svojej vizuálnej podobe nebola tiež môj šálok kávy. Jediné, čím ma to zaujalo bol ten 18+ feeling, ktorý v animákoch (tých ktoré nespadajú do pornopriemyslu) nie je až tak bežný. A ešte by som rád pochválil aj dialógy, ktoré boli tiež celkom fajn. No ako celok je to tak na hrane 2 a 3 hviezd, avšak za tú romcom schému sa prikláňam k 2*. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vizuálne solídna práca, animák s nekonvenčnými prvkami. Príbehovo však veľká porcia klišé, ktoré neobsahuje ani jednu časť, ktorou by dokázala aspoň trochu prekvapiť. Inými slovami, vizuál nad obsahom. Škoda, že Jabariho kreslená postava nedostala väčší priestor. Pre Kida Cudiho je to režijný debut, po ktorom budete mať spíš zmiešané pocity. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno