Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tyhle desktopové thrillery jsou vděčné a vzhledem k tomu, že se jich ještě nechopil někdo kdo by je sekal jak Baťa cvičky a není jich tak mnoho, skoro vždy spolehlivě zabaví. Ani Nezvěstná jakožto neformální nástupce velmi dobrého Pátrání na tom není jinak. Zápletka je sice tentokrát zbytečně šroubovaná a ve všech těch zvratech na zvraty je v určitých pasážích na hranici uvěřitelnosti, ale naštěstí se nikdy nedostane do bodu, kdy by to co děje na plátně vyznívalo hloupě nebo trapně...70% ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Pátrání jsem si díky své přízemnosti užil více. Nicméně Nezvěstná navazuje více než dobře. Vyprávění skrze obrazovky mě stále neskutečně baví, kdy emoční stránka funguje opět na jedničku (je fakt až fascinující, co za pomoci vyhledávače a hudby je možné přenést za emoce). Případ je pak sice trochu vycucaný z prstu a má nějakou tu díru, ale filmu se daří skvěle dávkovat jednotlivé informace, díky čemuž je divák napnut až do konce. Ale teda některé editace a kejkle už jsou přeci jen moc divoké. Stejně jako ten konec. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Žánrový milník v Computer screen Thrilleru a unikátní masterpiece s okamžitým adeptem na Thriller Roku. Už Searching byla trefa do černého, ale Missing tenhle subžánr obohacuje ještě více a vytváří filmu jasný kultovní potenciál. Zkombinujte ty nejlepší true crime documenty z Netflixu, dejte tomu nálož zvratů s nádechem Oriola Paula, nepříjemnou a tísnivou atmosféru těch nejlepších Thrillerů, všechny moderní appky dnešního světa a vyjde Vám chutnéj Thrillerovéj koktejl, při kterém Vám bude běhat mráz v zádech a zatajovat se dech jak nikdy předtím. Mladá dívka začne pátrat po své matce, která se nevrátí z Kolumbie a rozjede investigativní a inteligentní SHOW, kde se kupí jeden zvrat za druhým. Vaše teorie se budou překrucovat každých 5 minut, tomuhle říkám slušná vyjebávka s divákem, takhle chytře tahat za nos se v Hollywoodu dnes už moc nevidí. Každý nový zvrat je bizárnější než ten předtím ( Místy mi bylo až fyzicky nepříjemně, při představě, co se opravdu děje). Autentičnost z toho stříká velmi věrohodně a opravdu při sledování máte pocit, že tohle se opravdu stalo, což je výborná vizitka. Hlavní hrdinka hraje velmi dobře a PC ovládá na jedničku, takže vše je na správném místě. Film má i výborné tempo, dokáže udržet divákovou pozornost na maximum, atmosféra je strhující a nekompromisní, tady se tvůrci s divákem nemazlí ( Je to natočeno stylem, že je tvůrcům jedno, jestli v obýváku omdlíte nebo dostanete infarkt, zkrátka Vás šetřit nebudou)!!. Film, který po skončení okamžitě začne rezonovat v hlavě a dostanete chuť si jej pustit znova, abyste všechny detaily vychytali a užili si zážitek ještě více. Letos s Babylonem a Creedem 3 nejsilnější pětihvězda. Doporučení maximální. 10/10. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Obdivujem, čo sa tu s filmom snažia urobiť, ale celé mi to príde skôr ako veľmi dlhé video z TikToku než ako film. Snažia sa vás vtiahnuť krátkymi dávkami pútavého obsahu, pričom v skutočnosti všetko pôsobí plocho a nikdy nezasiahnu moje emócie. Na postavách mi vôbec nezáležalo, čo nie je dobré. Po hereckej stránke je to veľmi slabé. Dej je až moc nepravdepodobný. 5,5/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcom filme Searching tu máme ďalší screenlife thriller v podobe Missing. Tento krát však pátra drzá dcéra po nezvestnej matke, ktorá odišla na dovolenku s nedôveryhodným priateľom do Kolumbie. Už som z toho nemal taký waw pocit ako pri Searching, kde bolo všetko také originálne a popravde, malo to aj lepšiu zápletku. Missing je proste iné a hlavná "hrdinka" June mi pripadala ako poriadne drzá puberťáčka, ktorá sa správala nanajvýš nerozvážne. Navyše, bolo to celé už príliš prekombinované, a niektoré veci boli tak trochu pritiahnuté za vlasy. Ale výsledok bol napokon celkom vydarený a aj keď to vyzerá, že som až príliš kritický, tak vo svojej podstate sa mi to páčilo nadpriemerne (ale keď človek porovnáva so Searching, tak to proste zaostáva). 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V polovině filmu dostane hlavní hrdinka sms od producenta filmu Seva Ohaniana, který prozradí celý zbytek filmu. (mikki089)
  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama