Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruská ruleta je český komediální seriál z roku 1994, ve kterém Oldřich Kaiser a Jiří Lábus vždy připravili divadelní scénku v krátkém časovém limitu na náhodně vylosovaný motiv zaslaný diváky. Pořadem provázel Marek Eben, který v době, kdy mistři připravovali scénku, bavil diváky povídáním s pozvanými herci. (Panavision)

Recenze (98)

infernet 

všechny recenze uživatele

Scénky měly sice dost kolísavou úroveň, ale co byste taky chtěli od improvizace, že? Už jen za to, že do toho pánové Kaiser s Lábusem šli, si zaslouží uznání a ikdyby "jen" každá třetí scénka byla opravdu vtipná, pořád je to úctyhodný výkon. Znám spusty rádoby-komiků, co mají scénář dlouhý jako bakalářskou práci a zasměju se jednou za večer. "Upozorňujeme řidiče, že ve večerních hodinách se na některých silnicích druhé třídy může tvořit tma!" ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Začátkem tohoto pořadu jsem byl naprosto uchvácen improvizací Kaisera a Lábuse a nedokázal jsem uvěřit , že na nacvičení scénky měli jen pár minut. Začátkem byli opravdu geniální. Poslední díly byli však už silně podprůměrné a tak jsem ze svého mínění o těchto dvou komicích musel trochu slevit i tak ale Ruská ruleta byl velice dobrý, vtipný a zábavný pořad. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vašík Klausů je samozřejmě naprosto geniální. I mnoho dalších scén je geniálních, ale samozřejmě je tu i celá řada nepříliš dobrých, prostě klasika. V zásadě ale Kaiser a Lábus nezklamou nikdy a tenhle pořad je snad ještě lepší než Kouzelník. Jako improvizace je to ovšem bez debat naprosto dokonalé. Skvělý pořad, po právu legendární, škoda, že se moc nereprízuje. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ve své době jeden z nejlepších zábavných pořadů, které jsme mohli v televizi vídat. Ze začátku jedna perla za druhou a Marek Eben to skvěle moderoval. Když Marek odešel, úroveň o něco klesla. Ale i tak to stojí za podívanou, hlavně kvůli hereckému resp. komickému umění Jiřího Lábuse a Oldřicha Kaisera. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad září na nebi televizní zábavy jako něco, co se opravdu povedlo. A září tak silně proto, že kolem něj létají samé úchylárny a slabomyslné sračky. Lábus- Kaiser - Eben tady předvádějí to nejlepší, co v sobě mají (nebo měli). Improvizace totiž vyžaduje nejen kreativitu, ale taky schopnost vypointovat vše do logického konce. Tohle uměli mistři televizní zábavy v 80. letech dokonale - vzpomínám například na Kouzelníka. A tady v tom dokonale pokračovali. Škoda, že tohle byl jeden z posledních inteligentních pořadů. Pak nastoupila tsunami s názvem "zábavné estrády TV NOVA" a od té doby se na nás valí proud slaboduchých šaškáren rádobybavičů. Je to smutné. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama