Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Scorpionka 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezkonkurenční zábava, na kterou jsem si v posledních dnech vytvořila regulérní závislost. A jak se dá soudit z komentářů, zdaleka nejsem sama. Jeden z těch seriálů, na které se kouknete znovu a znovu a znovu. Vysoce kvalitní a hlavně společenská věc. Nejen že se na to můžete podívat s přáteli, ale můžete se i inspirovat hrami, které nejsou zase tolik obtížné a přinášejí báječné možnosti oživení nudnější párty. Prostě Whose line is it anyway the show where everything's made up and the points don't matter. ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tahle šou mě už baví roky a roky, rozhodně doporučuji i jako výbornou učebnici pokročilé hovorové angličtiny. Já se nikdy nemůžu rozhodnout, kdo z nich je nejlepší. Rozhodně obdivuji multi-talentovaného Wayna, Colin je k neuvěření, Ryan je neuvěřitelný. C+R je snad nejlepší stand comedy duo ever, Drew mi moc dneska chybí, Aisha tomu taky občas pěkně přitne. Nejlepší je, že si nenechá od nikoho nic líbit a vzápětí ze sebe udělá absolutní couru :D. A noví a mladí co přicházejí účinkovat, (Jeff, Brad, Chip) jsou docela garantem, že dokud budou producenti chtít, tahle estráda pojede dál a dál. A úplně nejvíc co chci vyzdvihnout je, že je to jediná šou na světě, kde občas zírám na obrazovku s dolní čelistí na zemi a vzápětí vybuchuju smíchy. P.S. Miluju Garyho. Úplně stačí aby mu kamera najela na detail a už se svíjím. :D ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá jistota toho, že se královsky pobavím (a minimálně jednou za díl si smíchy poprskám monitor). Ryan s Colinem jsou samozřejmě nejlepší, také Wayne je jistota (hlavně v pohybu a zpěvu) a Drew je prostě Drew. Z ostatních jsou výborní Brad, Greg a Denny. Nemyslím si, že je to všechno čistá improvizace, spíše jde o výběr z několika odehraných pokusů, ale i tak je to taková zábava, že pokud by v této oblasti existovala nějaká úcta k řemeslu, měli by Geňa se Suchošem chodit kanály. Jo a díky, videacesky. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama