Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pes profesora Brodyho honí kočku, která zničila doručené noviny. Kočka ho vyláká do vozovky, kde se náhle objeví dodávka a psa se bleskově zmocní. Ústředí psího špionážního oddělení je v pohotovosti. Jejich nejlepší agent, nasazený u Brodyho rodiny, zmizel. Je nutno jednat a dosadit do rodiny nového psa. Když se tedy paní Brodyová rozhodne koupit na farmě štěně, jsou štěňata k prodeji nenápadně nahrazena vycvičenými agenty. Uniknout výměně se podaří jen jednomu vynalézavému štěněti, které se paní Brodyové zalíbí. Její syn Scotty sice doufal, že se vrátí jeho starý pes, matka mu však vysvětlí, že otec potřebuje psa k práci a nemůže čekat. Snaží se vymyslet lék proti alergii na psy. To by znamenalo, že by si psi u lidí vylepšili postavení, a to kočky nemohou dovolit. Brzy proto znovu zaútočí, když pošlou nic netušícímu štěněti, které Scotty pojmenoval Lou, bombu nastraženou v kosti. V poslední chvíli ji zlikviduje sousedův pes, zkušený agent Butch. Loua seznámí s dalším agentem Peekem a zasvětí ho do situace. Do tajné války, která skryta před zraky lidí zuří mezi kočkami a psy už od dávných dob. Zatímco profesor Brody marně hledá lék proti alergii, Lou na zahradě trénuje dovednosti nutné pro práci agenta. Když se čirou náhodou podaří dát dohromady fungující sérum proti alergii na psy, rozhodnou se kočky jednat. Speciální komando unese Brodyho i jeho rodinu a zahájí přípravy velké akce. Buď předají kočkám vše, co se týká výzkumu profesora Brodyho, nebo bude profesor i s rodinou zlikvidován. Psí sněm odhlasuje obětování rodiny, s čímž však Lou nesouhlasí a s pomocí Butche a Peeka se rozhodne "své" lidi zachránit. (TV Nova)

(více)

Recenze (197)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle myšlení dnešních názorů bych měl dat odpad jelikož zde mluví zvířata :-) ale já ho nedám. Docela slušný film po zvířecí stránce na konci jsem se taky nasmál :-) ale po lidksé stránky herců je to tragédie takže 80 procent. Na to že jsem od toho nečekal nic naprostá spokojenost. Co mě překvapilo je jméno režiséra od člověka který později natočil neskutečnou sračku jménem Maska Junior jsem nečekla tak dobrý film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hezké... Anebo vlastně ani ne. Moc nemám rád filmy, kde zvířata mluví, ale tady v tomhle případě je to opravdu celkem otravné, o to víc, že ty hlasy patří skvělým hercům. Příběh by se mi měl líbit, alespoň podle anotace, ale ruské kočky, američtí psy a podobné ptákoviny prostě nezabírají. Technicky zvládnuto docela dobře, dějově nikoli. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi tendenčný film, kde všetci psi sú tí dobrí a mačky sú zloduchovia. Nakoľko som psíčkar, tak mi toto vadilo najmenej z celého filmu. Podstatne horšie to je s príbehom a humorom. Ale keďže to bolo zjavne točené pre cieľovú skupinu 4-8 rokov, tak neostáva nič iné, ako to akceptovať a nejako pretrpieť. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Ze začátku roztomilá rodinná podívaná, ke konci to tak nějak upadá, ten megalomanský nápad s myšmi roznášejícími anti-psí pastu mi přišel dost divný, ale co už. Pro děti to možná asi bude mít své kouzlo, mě takto pobavil tak maximálně ruský agent a semtam nějaký gag ať už od hlavněrolného (je to slovo?) bíglíka či Tinklese. Nepouštět po obědě nebo večer, pokud nechcete usnout... :-) ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Že psi řídí veškeré naše jednání, je snad jasné. Napadlo vás třeba někdy, proč se říká "psí počasí"? Pejskaři vědí. Když je hezky, sucho a jaro, člověk by byl ochoten i tak trochu vířit a skotačit, pes kráčí disciplinovaně a rozvážně jako anglický buldok, i když je to německý boxer. A když je mokro a blátivo, pokládá za stavovskou čest vycachtat se v každé louži, zběsile vířit a skotačit jako francouzský pudl a ne německý boxer. Takže základní myšlenka je vlastně podepřena realitou. :-) O zákeřnosti koček snad taky nikdo nepochybuje a bondovská stylizace film příjemně odlehčuje a řadí ho mezi ty nápaditější produkty žánru rodinné komedie. 60 % ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Většina nočních scén byla natáčena přes den, protože v noci mají psi tendenci spát kdykoliv to je možné. (Chevees)
  • Ruská modrá kočka není ve skutečnosti ruská modrá kočka, ale spíše britská. (HappySmile)

Reklama

Reklama