Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (106)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som označil prvý diel za podpriemerný snímok, tak tu musím povedať, že je to o dva levely lepšie. Samozrejme je to stále na úrovni trapošiny, ale niektoré scény a hlášky boli fakt cool a celkovo aj dej sa posunul zaujímavejším smerom. Efekty radšej nehodnotím, ale celkovo som sa bavil a trošku pre mňa prekvapenie. Čakal som podstatne väčší prúser. 60 % ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Nejdříve napíši,že na tento film jsem šel se synem,který dlouho toužil vidět film ve 3D formátu v kině a zrovínka slavil narozeniny.Jde o můj první film ve 3D viděn v multiplexu.Ano,trochu jsem zaspal dobu a ano,Avatar jsem viděl ve 2D.Nikdy mě filmy ve 3D nelákali a tak to i zůstane.Nadále zůstávám 3D skeptikem.Uznávám že 3D efekt je hezounký,ale mám pocit,že odvádí od děje.Také jsem si připadal jako v lunaparku.3D má jistě budoucnost jistou,ale já mám jasno:"placatý" film forever!K filmu:jde o průměrnou rodinnou komedii,která děti zřejmě pobaví a dospělí vydrží díky citacím a parodováním známých filmů.Nejvíce mě pobavila scéna z Alcatrazu,která paroduje známou scénu z filmu Mlčení jehňátek.Vynikající jsou i úvodní titulky ala James Bond.Triky jsou na dobré úrovni...digitální Kitty občas připomene Gluma z LOTR.Zvířata efektně za pomocí počítačů melou pantem a je tu jeden ukecaný holub s ortézou na křídle,který je občas na zabití,ale jeho hlášky baví.Akce je tu dost,ale najdou se i zívavá místa.Scénář je jednoduše dětsky jednoduchý,takže celkový dojem s přihmouřením oka 50%. ()

Reklama

tufr 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch klasickej filmů pro děti s pár vtipama, který v kině spíše ocení jejich rodiče. Perfektní nárážky na Jamese Bonda(agent Lazenby a Jaws a originální dabing v podání Rogera Moora) a na mlčení jehňátek spolu s Sherlockem Holmesem. Rozhodně jsem nezešílel a nezbláznil se po zkouknutí,ale nadšení taky projevuju jinak. Pro dětí doporučuji.Rozhodně lepší jak G-Force. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hloupé ale chvílemi zábavné pokračování hloupého filmu, který je primárně určen pro mladší část publika. Dětská část se určitě výborně pobaví a některé části jim přijdou i dost napínavé ale pro ostatní film nabízí příliš málo a parodování "Jamese Bonda" a "Mission:Impossible", (o "Mlčení jehňátek" se raději nevyjadřuji) které děti nepochopí, určitě rodiče nepřesvědčí o tom aby se na film se svými ratolestmi podívali. Ale závadné to určitě není. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Jako kočky a psi:Pomsta prohnené Kitty mají dvě stránky.Ta špatná je že si ji můžete vyložit jako trapnou komedii což platí i u prvního dílu.Ale zase si ji můžete vzít z té dobré stránky protože film dovede opravdu slušně pobavit.Dále vám nabízí kvalitní akce,obsazení(celkem dobrou muziku)a jiné věci.Já si film vyložuji po obou stránkách.Prvních deset minut je opravdu trapas.A pár scén taky.Ale má opravdu dobré akce,obsazení,(,hudbu),zpracování.Takže se film udržel na stejné kvalitě jako jednička. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Tank, který má MEOWS chránit před psy, má na boku nápis PU55, což odkazuje na slovo „puss“, které v angličtině znamená „kocour“. (LindaKola)
  • Jméno kočky Kitty Galore je připomínkou "bondovky" Goldfinger (1962), kde se bondgirl jmenovala Pussy Galore (Honor Blackman). Šéf kočičí tajné služby se jmenuje Lazenby po představiteli agenta 007 Georgi Lazenbym. (ČSFD)

Reklama

Reklama