Reklama

Reklama

Pán šelem

(seriál)
  • USA BeastMaster (více)
Austrálie / Kanada / USA, (1999–2002), 47 h 19 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Sylvio Tabet

Předloha:

Andre Norton (kniha)

Hrají:

Daniel Goddard, Jackson Raine, Monika Schnarre, Marjean Holden, Natalie Jackson Mendoza, Marc Singer, Emilie de Ravin, Lara Cox, Isla Fisher, Michala Banas (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Dar, posledný žijúci člen vymretého kmeňa Sulov, hľadá svoju milovanú Kyru, ochraňuje zvieratá, s ktorými si dobre rozumie a bojuje proti všemocným čarodejníkom a despotickým krutovládcom mýtických čias. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Slaďoučký, spoře oděný cukroušek blonďáček, sen každého gaye, předvádí svou muskulaturu v Xeno/Herkuloidním pseudoseriálu. Chaboučké epizody psal scénárista přes kopírák, měnili se akorát herci v rolích záporáků. Jako bonus sem tam nějaké zvířátko. Důvod ke sledování? Záchvat těžké duševní choroby nebo pistole u hlavy (případně jiné oblíbené části těla:-)), možná i kombinace obojího. Hvězdička za zvířátka. 15% ()

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

V popise seriálu je napísané: Akčný / Dobrodružný / Fantasy , keby sa ten seriál netváril tak vážne, mohla by to byť ideálna paródia na podobné seriály, ktorých je nespočetne veľa. Bohužial, tento to so "super" špeciálnymi efektami, "realistickými" akčnými scénami a postrádaním akejkoľvek dávky logiky, zmysluplného deja či akéhokoľvek iného významu pre ľudské pokolenie myslí skutočne vážne. ()

Reklama

RedEagleSK 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli homocukrouš s bambusovou tyčí a ve vedlejší roli aziat (nebo co to bylo) který vypadá jako Enrique Iglesias po třech mrtvicích. Ale ok dá se na to koukat dokud se se v seriálu nezačnou v neúnosné míře objevovat kurvy a kundy všech fareb ras a tvarů které jsou navíc všechny emancipované strong female characters zatímco každej chlap je tady vykreslován jako slaboch a přecitlivěla sračka, jinými slovy už to mělo obrysy a kontury sračkovitých moderních seriálů, což bylo pro mne neúnosné, navíc heterosexuála umí hlavný hrdina zahrát ješté méně přesvědčivě než toho drsňáka a o to větší to byla pičovina. Filmečky o zoofilovi s měčíkem byly mé oblíbené ale tenhle lehce erotickej feministickej bizár to fakt né. Divák ani jeho čurák si takhle trpět nezaslouží. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Všechny ty odpady a jedny hvězdy mě trochu překvapují. Kdysi jsem na tento seriál koukal (jako malý) a pamatuji si, že některé nápady v seriálu mě ovlivnily v mé tvorbě dodnes. Tomu říkám intertextualita. Sice už si příliš nepamatuji celkovou synopsi děje, ale jak říkám, pocity a vzpomínky velí "ne pod tři hvězdy" :o) ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Vizuální pastva pro ženské oko. Pro tohohle spoře oblečeného ekoaktivistu mám zkrátka slabost.(Hlavní hrdina Dar, dokáže komunikovat se zvířaty a snaží se je ochránit před všemožným zlem, vlastně se snaží ochránit všechny slabé a utiskované. Seriál se orientuje na hodně nenáročné diváky , zvláště pak na jejich ženskou část, která dokáže správně ocenit Darovi kvality a to nejen ty herecké.) ()

Galerie (28)

Související novinky

Lev, čarodějnice a druhý díl

Lev, čarodějnice a druhý díl

28.11.2006

Popularita střapaté anglické siroty s jizvou na čele a úspěch filmové adaptace legendární trilogie Pán prstenů to byly hlavní impulzy, které před před pár lety spustili mánii po všem, co by se dalo… (více)

Reklama

Reklama