Reklama

Reklama

Lítá v tom

  • Česko Tátou proti své vůli (pracovní název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se zapletete do jedné nevinné lži. Hlavní hrdina chce naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a strhne se lavina nedorozumění a karambolů a několik životů se převrátí vzhůru nohama. Do udržení lži jsou totiž postupně zataženi další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce a vůbec každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (61)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další česká, resp. slovenská romantická komedie, jež má oproti zástupu svých konkurentů hned několik výhod, a sice že není vyloženě trapná, má příjemnou atmosféru a občas dokáže i pobavit. Z herců mě nejvíce zaujaly dámy Kristína Svarinská a Taťjana Medvecká, ujde ale i Kryštof Hádek. Snímek i překvapivě docela rychle uteče, takže není to žádná velká zívačka. Lítá v tom není žádná extra kvalitní či originální komedie, spíš taková nenáročná, snesitelná blbina na jedno zhlédnutí. 4/10. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi dobře využitá animace, obsazení na 1, soundtrack byl slyšitelný a vnímatelný. Hlavní postava byla docela sympatická. Trošku mi vadil přeslazený konec, kde se vytrácel vtip. U filmu jsem se bavila, ale na další * by to chtělo trošku víc vypilovaných fórů. Od jisté doby (Sněženky a machři po 25 letech, Vybíjená, Padesátka, Prvok, Šampon, Tečka a Karel,...) české filmy nesleduji, ale toto je docela příjemné překvapení. Očekávala jsem trapné vtipy a vleklé nudné pasáže a nedočkala jsem se, že by to bylo maďarským scénářem? ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Hezky nakroucený česko-slovenský debut pana Dianišky s tradičně zmäteným Hádkem a Kristínkou Svarinskou s obličejíkem 13leté holčičky. Narozdil od českých křečovitých komedií s Langošem je tohle příjemné pohlazení i s přispěním ´´světově nasnímaného´´ města Hradec Králové, kde se běžně scházejí černí kluci zaházet si na koš nebo vsuvek graficky vyvedených romancí vesmíru. I přes klišé, kterému se v našich končinách těžko vyhýbá chválím.  60% + role Táňa Medvecká, která snad nestárne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. FIlm má zábavný námět, kde Kryštof Hádek má nemocnou maminku moc času ji nejspíš nezbývá, tak se rozhodne ji potěšit tím, že ji představí novou těhotnou sousedku jako svou přítelkyni a taky že bude otcem, jenže se to klasicky celé vymkne kontrole. Kristína Svarinská byla boží, hrála skvěle a ten její slovenský přízvuk byl příjemný, je to vtipné, milé i dojemné a hezky natočené. Bavilo mě to rád nadhodnotím. 7/10. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Od tohto snímku som čakal niečo viac ako len vnútorné hlasu typka , ktorého každý vzťah si ženou vydržal iba 2 mesiace až Kim nezačne hrať divadlo-klamstvo pred svojou chorou mamou, ktorá našťastie vyzdravie  ,že má priateľku susedu s ktorou čakajú spolu dieťa, samozrejme nechýba občasný humor ale aj Happy end Stačilo raz vidieť 2* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Výroba prebehla od jesene 2022, pričom jedna z posledných klapiek padla v kokpite rakety umiestnenej v pražskom Planetáriu (nedlho pred plánovanou rekonštrukciou) v júni 2023. (Arsenal83)
  • Jedným z ústredných motívov filmu je príbeh Baróna Prášila (1961) a obrázky z tohto filmu sa tu niekoľkokrát opakujú. (Arsenal83)
  • Jako kulisa časopisu „Věda a vesmír“, kde pracuje hlavní postava Lukáš (Kryštof Hádek), posloužila Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové. (riza-do)

Reklama

Reklama