Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (256)

boshke 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická a do jisté míry i zábavná teenagerská slátanina. Miláček dvanáctiletých holčiček Josh Hartnett zde hraje hejska, který žije sexem a každý večer se mu oddává s jinou. Najednou mu však rupne v bedně a rozhodne se vydržet 40 dní bez sexu a věcí s ním spojených. Jeho "dobří" přátelé ho v tom samozřejmě "podporují", zejména tím, že si sázejí na den, kdy to Josh nevydrží a konečně upustí páru... Relativně dobře stravitelná oddychovka... 70% ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

HMMM ... 40 dnů a 40 nocí bez sexu - a to má být jako tragédie? Tak tuhle "tragedii" já prožívám 9x do roka. Na této komedii jsou vidět hlavní priority nové americké mládeže - sex a prachy a vše co se kolem tohoto točí. Dvě hvězdičky dávám za hezké lidi a myšlenku, že toho správného můžeš poznat až po prvním polibku. Jinak slabounké. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Přesvědčení hlavního hrdiny, že se zbaví 40 dennim sexuálnim půstem myšlenek na svou bejvalku, působilo při nejmenšim jako výplod člověka v inteligenčnim útlumu. Naštěstí ale bylo na takhle chatrnej a nelogickej příběh našroubovanejch pár zábavnejch scének a navíc se podařilo sympaticky obsadit hlavní role. Takže nakonec vznikla jen lehce podprůměrná komedie, u který se nesmí vůbec přemejšlet. Za přehlídku koziček, co se objevila v mysli hlavního hrdiny během závěrečný fáze půstu, přidávám jako správnej zastydlej puberťák třetí slabší hvězdu. A znova tohle vidět nemusim ani za 4 000 dnů a 4 000 nocí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela obyčejná romantická komedie, která má celkem fajn hrdiny, na které se dobře kouká. Jasně, Shannyn Sossamon, v tomhle ohledu rozhodně vede, protože v sobě má něco, čím je zajímavá. A ano, je to primárně její obličej, ale i jakási divokost, která se v ní zračí. Jinak ale snímek nic extra nepřinese. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u téhle komedie výborně bavil (což zřejmě dokazuje, že mě ještě neopustila puberta), a pokud dokážete ignorovat různé "náhody" bez kterých by žádný koukatelný příběh nevznikl (přece jen je to romantická komedie, že), měli byste na tom být stejně. Hartnett je výborný (i když komiku obstarává spíš jeho okolí) a s postupem času ho začnete i trochu litovat, když uvidíte jaké klacky mu nejen osud, ale hlavně kolegové a přátelé, házejí pod nohy, jen aby vyhráli sázku. A troufám si říct, že až po zhlédnutí tohoto filmu pochopíte, co to je předstíraný orgasmus... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Všimli jste si kameramana v odrazu ve skle autobusu, když hlavní představitelé seděli na zadních sedadlech? (don corleone)

Reklama

Reklama