Reklama

Reklama

Outlast

(pořad)
Trailer
Reality-TV / Soutěžní / Dobrodružný
USA, 2023

Obsahy(1)

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

fixaman 

všechny recenze uživatele

Survivor byl po více než dvaceti letech konečně sesazen z pozice nejlepší reality show. Outlast je oproti němu opravdu o přežívání, ne jen o intrikování modelek a fotbalistů. Casting se povedl na jedničku a absence pravidel tomu hodně prospěla. U pátého dílu už to byla show jak vystřižená z Pána much. Dlouho jsem nezažíval u žádné soutěže tak silné emoce. Bylo to velmi intenzivních 35 dní na Alijašce a skončilo to velmi zaslouženým vítězstvím. Doufám, že bude další řada z nějaké další nehostinné krajiny. Netflix boduje! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Já vám vůbec nevím. Survive dobrodružná reality show, která se dá smotnout za jedno deštivé odpoledne i s přestávkou na svačinu. To je všechno v pořádku. Ale šlo o souboj člověk vs. divoká příroda, nebo o to čí kalkul bude ten nevykalkulovanější……o pádu morálních hodnot některých účastníků se nebudu ani vyjadřovat. Kombinace obého mi „voní“ po rybině. A co je nejdůležitější. Hlavně mi netvrďte, že to celé nebylo vedené pevnou rukou režisérovou….až moc věcí ukazuje na to, že ne všechno, co vidělo oko diváka byla vůle soutěžících. ()

Reklama

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som, ze partia ludi sa bude mat za ulohu v divocine dostat z bodu A do bodu B niekolko kilometrov celit nastraham divociny, lovit , a utaborit sa na noc aby rano mohli pokracovat v ceste... dostal som nakoniec len partiu ludi ktori kempuju na jednom mieste kradnu si veci medzi skupinami, a hadaju sa... zaujimava je len posledna cast..dost nezazivne a nudne...dopozeral som to len ako podmaz ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jako absolutní nefanoušek reality-shows jsem s rodiči na pár večerů zabruslil do již na první pohled lákavě vypadajícího ryzího survival kousku a třeba přiznat, že šlo o opravdu poutavé sledování. Tahle jízda měla koule po celou svou délku a vedle klišoidních Survivorů, kde se soutěžící válí na pláži, hezky ukázala, co to opravdu znamená výrok Kdo přežije, tady přesněji řečeno Kdo vydrží. Neprahnu hned tak po něčem podobném, ale šlo fakt o slušnou zábavu. [viděno na Netflixu] ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

"Zdenooo, Zdenooo" se mi vybavilo, když jsem sledoval tuto reality show. Sic tu není nikdo pod kořenem, ale také se zde válí unavení traumatizovaní lidé v lese a přemýšlejí, ke komu si půjde lehnout do stanu. Koncept je buď nefunkční, nebo problémem jsou samotní lidé. Domnívám se, že kdyby záleželo čistě na účinkujících, zdali se s někým spojí nebo zůstanou sami, byl by seriál zajímavější. Jakmile jsou lidé ve skupinách, tak po pár dnech si s nožíkem v ruce vytvoří pomalu Aljašský Four Seasons, obchoďák a Titanic (ti agresivnější torpédoborec). Po dalších pár dnech začnou vytvářet vlastní sociální systémy a hlídat hranice svého okresu. Tím to však končí. Světlou chvilkou byla nenávist tří účastníků, kteří sabotovali jiné týmy. Ve výsledku to ale divákovy úchylné tužby neukojilo dost na to, aby tvorbu označil za skvělou. Problémem je, že úkolů není moc, jsou někdy hloupé a samotný tlak na týmy je poměrně malý. Hráčům je dodáváno veliké množství materiálu. Dobře, co se týče plachet či jiných věcí, tak to docela chápu. Ale s postupujícím časem bych jim nic negarantoval. Osamocení přeživší by generovali mnohem zajímavější obsah - byla by to sonda do lidských duší, kteří nebojují jen s přírodou, ale také sami se sebou. Uvítal bych delší soutěž začínající v období tepla, a až samotná zima a délka pobytu by ukázala, co v lidech je. Oproti jiným reality show je tato méně strojená, surovější a pro mě zajímavější. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno