Reklama

Reklama

Outlast

(pořad)
Trailer
Reality-TV / Soutěžní / Dobrodružný
USA, 2023

Obsahy(1)

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Olík 

všechny recenze uživatele

Já vám vůbec nevím. Survive dobrodružná reality show, která se dá smotnout za jedno deštivé odpoledne i s přestávkou na svačinu. To je všechno v pořádku. Ale šlo o souboj člověk vs. divoká příroda, nebo o to čí kalkul bude ten nevykalkulovanější……o pádu morálních hodnot některých účastníků se nebudu ani vyjadřovat. Kombinace obého mi „voní“ po rybině. A co je nejdůležitější. Hlavně mi netvrďte, že to celé nebylo vedené pevnou rukou režisérovou….až moc věcí ukazuje na to, že ne všechno, co vidělo oko diváka byla vůle soutěžících. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo horšie, nakoniec som to v pohode dopozeral, aj keď projekt zaujímavými situáciami príliš nehýril. Najviac mi išli na nervy tie dve suky. Možno si niekto povie, že je to len hra a že treba robiť všetko pre výhru, aj prasačiny. Ale ja sa skôr prikláňam k jednému súťažiacemu, ktorý povedal, že táto hra neukázala v človeku nič nové. Iba poukázala na krivý charakter, ktorý už v tých ľuďoch skrátka bol a že sa tak chovajú aj v reálnom živote. Záver celkom fajn, aj keď to bolo rýchle. Strata času to ale nebola. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

rozhodně zajímavá reality show, která když se trošku poladí, může s rukou v kapse konkurovat v posledních sezónách skomírajícímu Survivorovi. Stejně jako mnozí další, i já sem se trochu bál toho jak to bude vypadat bez vyhazování, soutěží a pravidel a ono se ukázalo, že žádné kmenové rady a soutěže nejsou potřeba ve chvíli kdy už jen samotná existence kdesi uprostřed Aljašky je výzva. Co by se nicméně hodilo by byl alespoň náznak pravidel aby se nedělo to co tam předváděly ty dvě čarodějnice, které jsem nenáviděl a celou dobu sem doufal že je sežere medvěd, nebo že si aspoň někde zlomí hnátu a budou muset vzdát, No, na druhou stranu ale Outlast hezky ukázalo jak relativně málo stačí k tomu aby se z lidí staly ty největší svině (i když ty dvě byly svině velmi pravděpodobně už předtím a zároveň tu bylo dost normálních a férových lidí). Vítězům sem to nakonec přál, i když - spoiler - ta Angie mi tam extrémně chyběla a její nedobrovolný odchod mě dost mrzel...80% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jako absolutní nefanoušek reality-shows jsem s rodiči na pár večerů zabruslil do již na první pohled lákavě vypadajícího ryzího survival kousku a třeba přiznat, že šlo o opravdu poutavé sledování. Tahle jízda měla koule po celou svou délku a vedle klišoidních Survivorů, kde se soutěžící válí na pláži, hezky ukázala, co to opravdu znamená výrok Kdo přežije, tady přesněji řečeno Kdo vydrží. Neprahnu hned tak po něčem podobném, ale šlo fakt o slušnou zábavu. [viděno na Netflixu] ()

Krayo 

všechny recenze uživatele

1 hviezda za prostredie. Cakal som od toho vyrazne vacsiu survival zlozku ale ta je bohuzial minimálna, cize nakoniec je to vlastne taký big brother akurat v prirode :) + V urcitom bode (ked si zacali navzajom seriozne skodit) som zacal byt presvedčený ze to je proste hrané, resp. minimalne do velkej mieri moderovane co sa ma diat lebo inak to chovanie ludi vobec nedávalo zmysel. Akoze mne zničia carodejnice kemp a ja sa rozplacem a odstupim, vsak by som sa prestahoval do ich kempu, co mi udelaj ;D. Alebo im ich kamp roztrhal tiez na cucky/rozkradol ked to je ocividne dovolene nie? Chapem je to show a asi som od toho cakal nieco co to nieje. ()

Reklama

Reklama