Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[20%] Bez nějakého většího rozboru; vůbec mě to nebavilo. Potenciál to možná mělo, nic zásadního, co by mě iritovalo, ale prostě ne. Brosnan a Harrelson mě totálně nebavili. Salma Hayek byla v té době ještě sexy, ale to je asi tak vše. Děj, námět – to vše je totálně nevýrazné a nudné jako celý film. Trochu mi to připomnělo stylem Loupež po italsku, což je asi drzé, že to zmiňuji, ale to mi rovněž nesedlo. Zde něco podobné, prostě zlodějíčkové. Jenže zde to trvalo víc jak 2/3 filmu, než se něco dělo. A když se něco dělo, tak to stejně stálo za hovno. No nic, odpad nedávám, až tak mě to nenasralo, ale už nikdy nic podobného nedám, bože! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Jak na dálku ovladá agentovo auto Brosman jsem se opravdu bavil. Jedním slovem oddechovka až do doby než se na scéně objeví Salma! Potom jdou nahoru nejen komentáře a hvězdičky, bože to je kus! Nejsem profík a naznačil jsem, že neumím psát komentáře. Viděl bych to, že chlapi daj minimálně 3x. Je to příjemný nenáročný odpočinkový snímek, ale ta Loly (Salma) má ohromné herecké nadání, co chlapi? Je tak přirozená.. ()

Reklama

Redbee 

všechny recenze uživatele

Film s nejasným žánrem. Krimi pouze vzdáleně připomíná, thriller nepřipomíná vůbec, akčních scén je malinko, dobrodružný je snad pouze vztah mezi Salmou a Piercem a od komedie bych toho humoru očekával mnohem více. Film chtěl asi oslnit, ale nakonec se z něj vyklubal pouze snímek, kterým si zkrátíte pondělní dopoledne, kdy v televizi běží pouze ubohé seriály, venku prší a navíc ležíte s angínou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

úvodní loupež diamantu je propracovaná jako z dílny jamese bonda. v této rovině to opravdu P.B. sluší! poté následuje nudný život zlodějů v ráji. bohužel. vše zachraňuje W.H., jenž kromě toho, že má alergii na škeble je docela vtipnej. naštěstí existuje jisté pokušení a jedinej způsob jak se ho zbavit, je poddat se mu. a tak po trošce akce, vše spěje ke koupi prvního diamantu a k romantickému západu na nový verandě. já si však příště dám raději remoru. s deštníčkem! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když Se Setmí je jakousi odlehčenou variantou dřívějšího "Brosnanova" kousku Aféra Thomase Crowna. Je však poněkud více komediálně laděn (což není díky Woody Harrelsonovi a občasným filozofickým promluvám Dona Cheadlea v jednotlivých scénách vůbec na škodu) a tak jako byla Aféra ódou na Rene Russo, je After The Sunset bezuzdnou adorací hispánské bohyně nesoucí na tomto světě jméno Salma Hayek. Dámy a obzvláště pánové - tohleto jste ještě nikdy a nikde neviděli. Takřka každý záběr ve kterém se nestárnoucí Salmita objevuje, je jako hymnus na její půvab a koncert pro vaše slinné žlázy...nebo jsem úchyl:) A to je bohužel taky jediné, v čem tento film překonává tolikrát zmiňovanou Aféru. Je to právě těmi komediálními a romantickými prvky, které v celkovém pohledu narušují onu "harmonii", a kouzlo, které by se jinak mohlo rozvinout tak zůstává nevyřčeno. Přesto se (a nejen pro pochybné smyslové potěšení) na tenhle film rád podívám znovu, a nejen jednou, a dám si k tomu Jacka na led;) 70% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)

Reklama

Reklama