Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Beky 

všechny recenze uživatele

...v tomto případě ačkoliv se jedná třeba o originální mezi zápletku ( vy víte o co jde, a je tak originální, až je to debilní:), se bohužel nedá říct, že film je ke koukání!!!..jde při nejmenším o mega-nudu, s žádným zajímavým příběhem a s žádným hereckým výkonem!!!..pro mě jednoznačně ,,béčková,, komedie!!!....normálně bych to nezapnul, ale hledal jsem jakejkoliv důvod, nezačít se učit!!!:)..čistých 20%!!!! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tuhle blbinku samozřejmě nikdo nemohl myslet vážně a jako komedie parodující dokonale prostoduchým "bravíčkovským" stylem středoškolské komedie stejně jako špionské filmy je prostě kouzelná. Ne, že by se u toho člověk válel smíchy, ale spokojeně usmívat jsem se nepřestal od první do poslení minuty. Bavil jsem se nejen zápletkou mladé lesbické sexy varianty Blofelda, která se zamiluje do nejlepší agentky ve škole agentek, ale snad každým jednotlivým okamžikem a detailem. Ať už to byly plány na potopení Austrálie, červené přísavky s nimiž Lucy šplhá po stěně internátu, sledovací akce v "diskrétním podniku" kdy agentky na sledovaném objektu zajímá především úžasný svetřík, trezorová scéna, vedení školy, které se startrekovsky teleportuje z místa na místo nebo za sebe posílá hologramy a také řadou skvěle pitomoučkých dialogů ( "Já jsem jako malá nechtěla být zločinec. Chtěla jsem být pirát." - "To je taky zločinec." - "Aha.").. zkrátka hodně dobrá, vtipná a pořádně odlehčená zábava, na kterou se rád podívám znovu. a navíc, jako třešnička na dortu, Jordana Brewster, na kterou už samu o sobě je radost pohledět. :-)) ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

HA HA HA HA HA.... to není smích štěstí ani kvůli pobavení, to je smích čistého zoufalství. Já se ptám PROČ? Proč to někdo dělá? My (diváci), a teď si troufnu mluvit i za ostatní, nemáme vůbec potřebu se dívat na nepodařený, milionkrát provařený a úplně příšerný parodie, který jsou postavený na kozatých protagonistkách v minisukních. Myslím, že inteligence velké většiny je tak vysoká, aby se tímhle nenechala oblbnout. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Paródia na špionážne filmy nevyšla, ako komédia slabé, ani herečkami to nezachránili. Naozaj nechápem pre koho to natočili a ako na tom mohli niečo zarobiť, jedine ak len od tých, čo si to pozreli kvôli názvu alebo herečkám, tak ako ja. Naozaj si začínam myslieť, že vidieť tento film bola chyba, jediné pozitívum je, že možno aj trápno je svojím spôsobom umenie a to by som mohol povedať, že som videl film z jedného umeleckého žánru. ()

VikkyASH 

všechny recenze uživatele

Fakt zajímavá zápletka. Zprva film vypadá jako děsná kravina s hezkýma hrdinkama a každouz chvíli to chce vypnout ale pak se do sebe hrdinka a záporačka zamilují. Opravdu netypické ale zajímavé, zvlášť když film na začátku vypadá jako tuctovní podprůměrný teenagerský film. Tou myšlenkou se film dostává na jinou, vyšší úroveň. Takže mě se ten film, ta myšlenka líbila. Dobrá zábava. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama