Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Jacques-ds odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno. Mizerný herecký výkon herečky v hlavní roli předčí už jenom hloupost scénáře. Ten neobsahuje žádný konflikt, děj, ani zápletku. Celý film je jenom série nepovedených scének, které se snaží být humorné, přičemž jsou jenom trapné. Fascinující jsou scény, momenty, ale i postavy, které nijak neposouvají děj, neprochází žádným vývojem a smysl jejich existence je mi záhadou. Pokud ten film vidět nemusíte, tak se mu vyhněte. Tohle je čisté zlo. ()

Mythoss odpad!

všechny recenze uživatele

Popis komedie jsem nepochopil... ani jedna vtipná hláška, scénka prostě nic. Děj se neskutečně vleče bez zajímavé pasáže. Jana Bernášková nepůsobí věrohodně a herecky jsem ji vůbec nic nevěřil. Scénář naprosto prázdny a tupý. Kdo kdy s kým a jak je jasné hned při prvním setkání... no prostě hrůza. Suverénně nejhorší film na kterém jsem byl v kině. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem z toho, že i živou Bárbínu jde sbalit a přefiknout ještě ten večer za předpokladu, že je zrovna free a má čas. To je dobrý vědět. Bez ohledu na to, že vám bude vykládat, že na ni musíte pomalu- do pěti minut může mít nohy do praku. Ale co se divím- vždyť byla imrvere vožralá. Naopak jsem nepochopil, proč je druhé já schizofrenní Bárbíny o 20 let starší, než ona sama..? Další moje myšlenky se pak zabývaly tím, jaké to asi musí být, režírovat vlastní nahou manželku při sexuálních scénách s jinými muži..? Podle mě to pocitově nebude nic moc, ale složenky jsou krávy nenasytný, chápu. A nakonec jsem si pokládal otázku, jestli to na mě působilo romanticky (ani co by se za nehet), a jestli mi to přišlo vtipný (malilinkato). Celkově mi to pak vychází na 30 procent, což jsou u mě 2 pohaslý, sotva postřehnutelný hvězdy. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli to při střihu a na premiéře tvůrci a herci nevidí. Opravdu nevidí, jak je to stupidní, hloupý a trapný? Nebo jde jen o prachy? Většinu stopáže jsem cítila, jak jsem rudá. Bylo mi trapně. Z dialogů, hereckých výkonů, děje a že něco takového může spatřit světlo světa. Hvězdičku dávám za to, že jsem celkem dokázala držet pozornost a herecké obsazení na jednom z castingu. Za ženský mi bývá trapně dost často, ale tady to byl extrém. Doufám, že si nikdo nemyslí, že jsou ženský takový idiotky. Ostravština Pazderkové rvala uši, herectví Bernáškové vypalovalo oči a dialogy vymývaly mozek. Hodně slabá, ušmudlaná hvězdička. Na knihu mě to rozhodně nenalákalo (teď koukám a na Databázi knih má neuvěřitelných 70 % :o). Ale Bernášková je kus. To se musí nechat. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Bernášková chtěla dodatečně zpeněžit svou zbytečnou knihu a ještě si při tom před kamerou dokázat, že je i po čtyřicítce stále píchatelná. Na tom by asi nebylo nic špatného, kdyby to celou dobu nedělala pod taktovkou svého manžela, což je fakt perverzní. Women power zapáchá z každého záběru a znovu vrací ženskou emancipaci o dvacet let zpátky. Zachův bakelit na hlavě je úlet a z ubohých pokusů o humor pobavila snad jen přehlídka všech českých hereček ve frontě na roli. Jinak to je peklo. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama