Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Pomerne dlho som veril, že nebudem mať problém s priemerným hodnotením, pretože film ma iba sklamal bez toho, aby ma rozčúlil. Ale s pribúdajúcim časom ma táto romantická komédia bez romantiky, vtipu a poriadneho scenára stále viac iritovala. Dokonca ma sklamali aj herecké výkony oboch hlavných predstaviteľov, ktorí predvádzali svoj štandardný repertoár, ktorý často pôsobil rušivo. Márne rozmýšľam nad tým, čo ma na filme zaujalo. Asi nič. Veď čo by som aj chcel vidieť na nejakom rodinnom TV kanáli počas nedeľného popoludnia? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok stojí na obrovskej charizme ústrednej dvojice, hlavne J. Nicholson bol excelentný. So šarmom a humorom sebe vlastným tu diváka prevedie všetkými slasťami a starosťami starnúceho bonvivána a záletníka (to asi ani nemusel veľmi hrať). D. Keaton zase zahrala pôvabnú staršiu dámu, ktorá zistí, že na lásku nie je nikdy neskoro. Bolo to milé, bolo to zábavné a hlavne relaxačné. Na nadpriemer s odretými ušami to hádam stačí. 70/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická slaďárna, akorát moc zdlouhavá a to bych viděl jako největší problém. Po hodině jsem toho měl dost a už koukal jen na hodiny kdy bude konec. Děj byl zvládnut v celku slušně, i když né na 100%. Příběh zajímavý a herecké obsazení dobré jak v hlavních tak i vedlejších rolích... 6/10 = 65% ()

Aidan 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson je celkem zábavný. Toliko ke kladům filmu. Sexuální problémy bohatých, krásných a promiskuitních Američanů mě jinak nechávají naprosto chladným. Čtenářky Cosmopolitanu a čtenáři časopisu Quo nechť si přidají hvězdiček co srdce ráčí, na mě však ze snímku dýchá především prázdnota světa jeho hlavních protagonistů, světa lidí úspěšných a sytých a nemajících co řešit než to, zda kopulovat a s kým kopulovat, když je vám víc než šedesát. Kam kráčíš Západe? (Omlouvám se; jsem zapšklá, upjatá konzerva.) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

dokonalí nicholson s keatonovou, krásna amanda peet a keanu v asi najsympatickejšej a najdobráckejšej postave filmového plátna vôbec - to dáva, v réžii majsterky žánru pani meyersovej (ktorá, ak by bola mužom, asi by mala veľmi blízko woodymu allenovi) nám servíruje inteligentne urozprávanú a sympaticky nenásilnú romantickú komédiu; ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Při natáčení scény v plážovém domě, kdy se Erica (Diane Keaton) a Harry (Jack Nicholson) poprvé políbí, Diane Keaton nechtěně opakovaně kazila záběr chybnou replikou. Jak sama později přiznala, bylo tak vzrušující líbat Jacka Nicholsona, až zapomněla, že točí film. (kenny.h)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 124,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 265,3 mil. (NIRO)
  • První (i když krátká) čelní nahota Diane Keaton (Erica Barry) před kamerou. (Kulmon)

Reklama

Reklama