Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečného teroristu Caspera rozhodly americké úřady přepravit do USA tajně na palubě vojenské ponorky. Plavba probíhá podle plánu, dokud nezačne obrovská mořská nestvůra ohrožovat posádku. A navíc se teroristovi kumpáni chystají osvobodit svého vůdce. Nikdo netuší, že brzy dojde k smrtící konfrontaci. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z toho co tu pisete je mi do breku.. to tu vazne nikdo nepozna kvalitni brak? od mistra mistru vsech silenosti a meho oblibence Johna Eyerese Jedna rada pro radoby milovniky kvality zapomente ze je to realita vypnete nemyslete tohle superbecko prece nemuzete takhle zprznit na palube ponorky radi digitalni chobotnice a hlavni hrdina uklidnuje namornika kterej zmagoril a je v hajzlu z toho ze nechal doma rozsvicena svetla! boze tohle je super zabava a ma to miliardkrat vetsi hodnotu nez veledila vznikajici v soucasnosti ktere si na opravdu zabavny beckovy zanr jen hraji ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Bože, povolují mi svěrače, jen si na to vzpomenu - a právě za to uchcávání smíchem dávám hvězdičku, takhle mě nerozesměje ani většina komedií:-). Že do vytvoření takové sračky někdo investuje svůj čas, peníze a možná i nějaké úsilí, to už jsme si asi zvykli... Ale že se najde televize ochotná takový shit odvysílat, nad tím vážně žasnu (i kdyby to bylo zadarmo). 15%... a možná bych měla dát plný počet, protože smích prý prodlužuje život, zlepšuje zdraví atd. - a v tomhle smyslu je "Octopus" nedocenitelný;-). ()

Reklama

Trinculo odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemáš citrón budou padat kalamáry". Zajimavě vystavěný film - hodně dlouho se děje mnohé co spolu vůbec nesouvisí - ruská ponorka, terorista, parník, nadržení námořnici a nadržená oceánografka ... a všechno poťouchle směřuje ku grande finále ! A nakonec ... kalamár není takový špatný ... a i hrdina se vynoří ... panebože ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak si tak dokoukávám Octopus, dumajíc nad tím, že to nebylo tak špatný a ty dvě pecky si to zaslouží. Jdu film ohodnotit a zůstanu v němém šuku zírat na hovnocení... Asia_Power - 1* ... A pak mi dojde, že už jsem ten film vlastně viděla. Áááááno až takhle vyjebaná z těch 300 nejhorších filmů už jsem. Koukám na ty co jsem viděla dokola a začínaj se mi víc líbit. U posvátný krávy a jejího vysušenýho vemene tohle smrdí kolosálním průserem, jelikož jsem po celou dobu sledování nevstřebala, že to znám, nezaregistrovala jsem, že jsem to už hodnotila, a celkově to jasně ukazuje, že zkouknout 300 nejhorších se neobejde bez psychické poruchy, začínám se bát o ten zbytek duševního zdraví, kterej jsem dokázala dát dohromady když mě propouštěli z mého vypolstrovaného pokojíčku v Bohnicích. Jsem drsná holka, žiju na hraně mezi rozumem a šílenstvím a co začíná vyhrávat? Muhehehe chachachááááá.... ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Občas mám dost zvrácený choutky a úmyslně si pustim podobnou pecku - jak jinak bychom potom docenili slušný filmy?! Nicméně Octopus předčil i mé nejodvážnější představy: chobotnice, atomový ponorky, teroristi, politika, nymfomanka, psychopatický padouch, zaoceánský luxusní parník (a vskutku trikově vymazlené monstrum)... pan "scénarista" toho tam nacpal vážně požehnaně, klobouk dolů! Ovšem ani to, tě - milá chobotničko, nezachrání před ukázkovým odpadem! Je mi líto... Ba ne, lžu - není! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama