Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nějaký hlupák si usmyslel, že zrovna na Štědrý den musí přepravit v obřím dopravním Boeingu 747 do vězení v Los Angeles dva kriminálníky. Sváteční nálada vydrží posádce i civilistům jen do chvíle, než se nebezpečný vrah Ryan a bankovní lupič Stubbs začnou pasažérům starat o zábavu. Tanec smrti přežije z celé posádky jen jedna letuška, což je dost zneklidňující. Tuny znýtovaného plechu teď ve vzduchu drží jen automatický pilot. Jak si ale elektronické obvody bez pevné ruky kapitána poradí s blížící se bouřkou? Oba hlavní hrdinové se zjevně dobře baví, ale policie i vedení letového provozu z toho začínají hromadně šedivět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

5150 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hereckému obsazení asi zklamání, no přesto vcelku solidní akční snímek, který byl ve své době uveden do našich kin. K tomu nejlepšímu patří bezesporu hláškující záporák Ray Liotta ("Chtěl jsi popularitu, máš ji mít! Budeš první polda v historii, co chcípne na ranveji s vrtulí u prdele!"). ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně stupidní film. Letuška Teri se chová jako by měla IQ blížící se absolutní nule a gauner Ryan bohužel také (jinak by ji zlikvidoval hned na začátku, což bych té hysterce přál). Prostě Jedličkárna v oblacích. Tolik pitomosti a nelogičnosti se hned tak nevidí - a přitom řešení je tak prosté! - viz bezproblémový závěr. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Další z velkých přešlapů v kariéře Raye Liotty, který je asi jediným pozitivem tohoto filmu, protože psychopati mu prostě jdou a díky jeho zábavnému přehrávání jsem u filmu neusnul. Zbytek ale děs - tuna klišé, dementní scénář a přišerná režie (a to bych od Roberta Butlera, který režíruje už od 50. let, čekal, že se za necelé půlstoletí naučí aspoň průměrnému řemeslu...ani náhodou). ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bídná sprostoto! Televizní režisér na penzi by zkrátka neměl točit akční thrillery - a už vůbec ne takto vyvařené třeťáky provařených druháků... Z téhle turbulence se vám potom může řádně obrátit žaludek... Škoda času, škoda slov. Jedna hvězdička tedy jen proto, že větších hovadin je v rámci žánru požehnaně... :-/ ()

Oudis 

všechny recenze uživatele

V jeden den dávali v TV dva thrillery ve kterých se jednalo o možný katastrofický pád letadla. (Ten druhý byl "Let smrti"). V obou dvou případech zachránili letadlo Boing 747 před zkázou ženský - letušky! ;-) To bylo snad jediné, co mě na těch filmech zaujalo! :-) :-D A to nemluvě o "lehkých" technických nesouvislostech. Rozdíl ve filmech byl však v tom, že v tomto případě letuška zachránila víceméně pouze sama sebe a v tom druhém zachránila zase naopak skoro všechny. :-D Teď jsem to trošku prozradil, ale co... :-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Clinton v New Jersey, v Los Angeles v Kalifornii a v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno