Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

  • USA Imaginary (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Žena s malou dcerkou se vrací do domu, kde vyrůstala. Jako malá tu měla svého imaginárního kamaráda, kterého si vymyslela pro dlouhou chvíli. Teď zjišťuje, že její kamarád není až tak vymyšlený a navíc je hodně naštvaný, že ho kdysi opustila. (Bontonfilm)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (49)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po nedávném "Nočním koupání" další, silně mizerný kino horor, který neděsí tím, čím by měl horor děsit ale zpracováním. Neskutečné nudné, bez atmosféry a jakéhokoliv strašení a s neskutečně nesympatickou a otravnou DeWandou Wise, která by po tomhle výkonu, měla okamžitě zmizet z filmového světa a Jeffa Wadlowa, vzít s sebou. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Viděno v kině. Slabé hodnocení na ČSFD mě jako vždy nechalo klidným; chtěl jsem se prostě odreagovat v kině. První třetina tohoto hororu byla prostě nudná, ale postavy byly celek ok. Prostředek filmu už se více rozbíhal, lekaček bylo aspoň pár, nápady byly slabé, ale budiž. Poslední cca 30-40min se naštěstí už stále něco dělo. Finále připomnělo, byť jen vzdáleně jiné a slavnější horory jako je Noční můra z Elm Street a další ... Je pravda, že to ke konci bylo spíš ujeté a úsměvné, než hororové. Těch hororových prvků zde bylo málo a strašidelné to moc nebylo, ale co ... Znám horší současné hororové přírůstky. Na jedno vidění to ušlo; žádný zázrak, ale ani tragédie, která by mě nějak iritovala. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zářný příklad toho, že u hororu se nedá vždy spolehnout na hodnocení. Jeden tábor fanoušků bude pokaždé nespokojen. Kdo očekává krvák a nebo psychologický thriller by zde asi neměl ztrácet čas, ale pro mě to byl vcelku fajn originální a strašidelný horor u něhož. Ten si drží solidní atmosféru a zajímavý děj až to parádního finále. To mne odrovnalo až při něm mrazí. 68% PS: Asi jediný problém jsem měl s dětskými herci. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

To isté čo Z, prípadne Come Play. Vražda je tam "až" jedna, a aj to mimo záber, hlavná detská hrdinka dosť otravná, ale prežil som. Spočiatku prebieha všetko podľa očakávania, v záverečnej tretine sa ocitneme vo fantazmagorickom svete a objavia sa nejakí bubáci, takže konečne to bolo aspoň trochu zaujímavé. Tých imaginárnych kamarátov je však už toľko, že ma prekvapuje, že ich to ešte baví točiť. Typický komerčný priemer pre násťročných, ale popravde som to čakal horšie. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Někdo si tu libuje asi v černém obrazu, ale asi nebyla největší taktika sledovat film ve dne, protože jsme místo toho mohli bednu vypnout a vystrašit se z našich kypných tvarů. To byl nápad století hodit negřici do tmy, jediné co tak svítilo byly její oči. Jinak nic nového, nic převratného a už mě nebaví počítat všechno to klišé, ale jediné co stojí, krom mých kalhot, je ta amazonka natřená s mastí na boty co kreslila bráchance spoder-mana. Opravdu to nikdo ale nikdo nerežírujte, hlavně ty Wadlowe! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • The Hollywood Reporter uviedol, že film má zaujímavú psychologickú hĺbku, ale nakoniec podľahne hlúpostiam, ktoré sužujú toľko nedávnych hororových snáh (napr. vrah v Night Swim). Pochválil však DeWandu Wise za herecký výkon. (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie prebehlo v New Orleans od mája do konca júna 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno