Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

  • USA Imaginary (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Žena s malou dcerkou se vrací do domu, kde vyrůstala. Jako malá tu měla svého imaginárního kamaráda, kterého si vymyslela pro dlouhou chvíli. Teď zjišťuje, že její kamarád není až tak vymyšlený a navíc je hodně naštvaný, že ho kdysi opustila. (Bontonfilm)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (47)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Další horor co nemá vlastně nic. Nápad není úplně k zahození, jenže film má přes 100 minut a ono se něco málo začne dít v 70té minutě? Tohle jsou horory, co jdou do kin? Žádná atmosféra, není tam cítit strach, napětí a vlastně tam není ani skoro žádné úmrtí či násilí. Co to sakra je? Proč? Je to dost smutný a tyhle filmy by se měly kinu vyhnout a nebo nejlépe netočit. 35% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem dlouho mi trvalo než jsem filmu přišel aspoň trochu na chuť. Když už se tak stalo a začal mě aspoň trochu bavit přišel vstup do smyšlenýho světa a vše šlo o5 do kopru. Vrcholem všeho byl obří méďa. To už jsem netrpělivě sledoval časomíru kdy už bude konec. Ten byl na můj vkus ještě zbytečně natahovanej. Spousta scén je navíc natočená po tmě kdy toho není moc vidět. Nevím, možná to někoho baví ale tenhle typ filmů potažmo tohle zpracování není nic pro mě. Lepší 1hvězda ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ona už rodinná sestava dávala tušit, že tady si nikdo s ničím mozkovnu nenamáhal a postupem času se to jen potvrzovalo. Je to takový slepence motivů odevšad zabalený do tisíckrát obšlehnutého příběhu o imaginárním příteli. Navrch to moc nevyšlo ani herecky. Pochvalu tak zaslouží jen samotný začátek a ušlo ztvárnění imaginárního světa, byť se nejedná o nic světoborného. Další zapomenutelný mainstream a Wadlow tu jen potvrzuje svojí stagnaci. 30% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

To isté čo Z, prípadne Come Play. Vražda je tam "až" jedna, a aj to mimo záber, hlavná detská hrdinka dosť otravná, ale prežil som. Spočiatku prebieha všetko podľa očakávania, v záverečnej tretine sa ocitneme vo fantazmagorickom svete a objavia sa nejakí bubáci, takže konečne to bolo aspoň trochu zaujímavé. Tých imaginárnych kamarátov je však už toľko, že ma prekvapuje, že ich to ešte baví točiť. Typický komerčný priemer pre násťročných, ale popravde som to čakal horšie. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zářný příklad toho, že u hororu se nedá vždy spolehnout na hodnocení. Jeden tábor fanoušků bude pokaždé nespokojen. Kdo očekává krvák a nebo psychologický thriller by zde asi neměl ztrácet čas, ale pro mě to byl vcelku fajn originální a strašidelný horor u něhož. Ten si drží solidní atmosféru a zajímavý děj až to parádního finále. To mne odrovnalo až při něm mrazí. 68% PS: Asi jediný problém jsem měl s dětskými herci. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Hlavné natáčanie prebehlo v New Orleans od mája do konca júna 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama