Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Armageddon

(pořad)
Stand-up / Komedie
Velká Británie, 2023, 62 min

Režie:

John L. Spencer

Scénář:

Ricky Gervais

Účinkují:

Ricky Gervais

Obsahy(1)

Tabu? To Rickymu Gervaisovi nic neříká! A tak se ve svém komediálním speciálu o konci lidstva pustí do politické korektnosti i přecitlivělých lidí. (Netflix)

Recenze (59)

honajz 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi, že občas se Ricky dopustil netflixovských úliteb o dětech, zvířátkách apod., čímž popíral vše, co vlastně doposud řekl, a taky se právě u těchto promluv publikum nikdy nesmálo a nastalo trapné ticho. A jako věřící jsem si všiml, že si odporuje i zde ve svých názorech, ale to je jeho problém. (Abych nebyl špatně pochopen, třeba jeho parodie na stvoření světa mne velmi pobavila.) Ale jinak 90 % času šije do vší současné nesmyslnosti, porovnává, co jsme dříve rozuměli bláznovstvím, a co je dnes dovoleno, nebo že lidé i za války měli smysl pro humor, ale v dnešní době se každý bojí, aby druhého snad náhodou neurazil a nedotkl se jeho jemnocitu, nebo že snaha o politicky korektní výrazy v dnešní době může zavinit, že se utopí děcko. Z některých jasných a stručných paralel až mrazí a vlastně už nejsou k smíchu. Třeba že máme právo každý na své myšlenky, tak jak přijdou, a není důvod se za ně někomu omlouvat, neboť jen my víme, jak jsou nakonec myšleny. Jinak ten vtip o čínském pedofilovi a štěňátku mne pobavil hodně. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Vlastně těch opravdu vtipných momementu je málo, za mě je to hlavně kritika dnešní společnosti, zopakování si názoru, co si myslí většina normálních lidí, jen se bojí říct nahlas, protože dostanete okamžitě nějakou nelichotivou nálepku.  Přesně se trefil do všech nepopulární témat, a nelze s ním nesouhlasit, ale moc mi nejde se tomu smát. Děsí mě to, kam směřujeme. ()

Reklama

Illy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších stand-upových komiků a další jeho Netflix speciál. I když jsem neustále přikyvoval Rickyho tepání do současného hyperkorektní přístupu ke všemu a všem, tak se mi při sledování zdálo, že cítím jakýsi zdrženlivější přístup (zřejmě díky Netflixu). Já vím že Gervais umí být tvrdší, cyničtější, trefnější a tím pádem i více zábavný. Ale pořád patří  na vrchol současného stand-upu. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se, chlap mluví dobře, provokuje dobře, ale hodně jeho vtipů mi přišlo, že strašně tlačil na pilu aby urazil co nejvíc a byl co nejmíň korektní, než aby pobavil. Prostě taková provokace za každou cenu a pak to okecat aby to zase zmírnil. Nemělo to prostě koule se hned po dokončení věty prakticky omlouvat. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Rickyho můžu, nemusím dvakrát jeho “charakter” který dost uplatňuje ve svých showkách, ve svých stojácích je určitě přirozenej, ale další ohraný stand-up o nefungování dnešní společnosti, o tom jak někteří využívají svého postavení, nebo svou sexuální orientaci skrze si uhnat vlastní slávu, nebo dnes se nemůže heterosexuální týpek přiblížit k dětského hřišti, aby nebyl pedofil, to jsme slyšeli už bambiliokrát, a ať už je Ricky, Hart, Jimmy Carr a další, nikdo mě tolik nebaví, aby zastoupil tu upřímnou část osazenstva, kteří jen nemají koule to říct na povrch, aby nedostali čočku. Hele, mě je to u prdele, nemám problém každému znepříjemnit den, a dohnat myšlenky na sebevraždu, ale už nad tím nemám potřebu, ať si každý kurví svůj život po svém, rajt? Vypíchnu ještě to, že si Ricky dost po letech v lec kterých názorech protiřečí, otázka jestli mu scénář nedělala banda právníků. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama