Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Docela sympaticky krvavé béčko s katastrofální herečkou Nataschou Henstridge (svlíkla se jen jednou), nechutným mutantím sexem, Michaelem Madsenem trousícím jednu "uber" hlášku za druhou a to je tak asi vše. Co v takové matlanině dělá James Cromwell a kdo poradil Madsenovi ať drží pistoli nakřivo jako Stevie Seagal, zůstává záhadou. 38% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

I když výzkum mimozemské DNA skončil neúspěchem, vědci se nevzdávají, a z DNA opět naklonovali další mutantku Eve (Natasha Henstridge). Ale nikdo z nich nepočítá s tím, že když se vrací raketoplán z první návštěvy Marsu, přináší s sebou také nákazu v podobě jiné mimozemské DNA. A jelikož cílem mimozemšťanu na Zemi je jen množit se a množit, problémy na sebe nenechají dlouho čekat ... Mutant 2 je typickým pokračováním průměrného filmu. Herci, kteří by mohli přitáhnout nějakou pozornost (Ben Kingsley, Forest Whittaker) se radši drží dál a béčkové hvězdy zůstávají. K tomu se přidá víc krve, víc nahoty a však ono se to prodá. Nebo že by ne? Určitě je zajímavý finální souboj obou mutantů (to by mě zajímalo, kde na "nich" režisér byl) a naopak mne velmi zklamal konec... ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně překvapen zdejším hodnocením ostatních diváků, protože si stále myslím ( a zaklepu to třeba i na své čelo ), že druhý díl filmové série o hormonově nabitém vetřelci se minimálně stejně povedl jako film první a od toho se odvíjí i mé celkové hodnocení. V závěrečné pasáži se mi dokonce líbil i více, ikdyž to taková slast také zas nebyla. Zdá se mi, že jakoby né každý divák dokázal zkousnout záměnu hlavní dívčí vetřelské postavy Jil z prvního filmu za mužský protějšek, který jak jsme ve své podstatě viděli byl i nebezpečnější. Příběhově to tedy zůstalo ve stejných kolejí, jen přibylo více pikantních erotických scén a mrtvol. To však není všechno a několikrát jsem se i pousmál nad černým humorem, kterým film rozhodně nešetří. Netuším proto proč si většina lidí myslí, že jde o podprůměrné pokračování, když se jedná ve své podstatě o kopírku scénáře prvního Species v jiném kabátku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Patrně asi slabší hodnocení mě od tohohle pokračování do dneška odrazovalo, ale je to zhruba na úrovni prvního dílu takže tupý hororový sci-fi béčko snažící se prosadit v tehdejší kinolize. Na efektech je každopádně vidět, že to za pár drobných netočili a hlavně díky zůstávající dvojici Natasha a Madsen z prvního dílu si to udrží jistou úroveň. Před sexuchtivým šmejdem z vesmíru je prostě třeba náš svět ochránit.55% ()

k212 

všechny recenze uživatele

Tento hm hm velmi plytký a nepovedený sci-fi horror se hodí přesně tam, kde jsem ho shlédla, do pozních nočních hodin na komerční televizi. A proč do pozních nočních hodin? Protože si přijdou na své zvláště milovníci netradičního sexu (rozuměj úchylného, nechutného, mimozemského - každých pět minut něco, takže je to vlastně eroťák). Děj je velmi stupidní a toliko k poblití (doslova - já jsem v určitých situacích přepínala knoflíčkem na dálkáči, abych z toho nehodila šavli - a podotýkám, že jsem před tím nejedla ani nepila). Otázkou zůstává, proč jsem dala jednu hvězdičku namísto odpadu. Jednoduchá odpověď - Michael Madsen, jeho cool výraz a velmi lakonický přístup k věci, ale tuhle jeho polohu znám i z jiných mnohem lepších dílek (no člověk se něčím živit musí, a on si tuším zahrál i v jedničce). ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)

Reklama

Reklama