Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Časy, keď v pred zaprdeným salúúnom parkovali tri hnedé mustangy a pobehovala jedna nahá zarastená a zruinovaná socka s deravým sudom na ramienkach, sú už dávno pasé. Doba sa zmenila a socku, ktorá ochcáva rohy busových staníc, pretože nemá na zaplatenie verejného wécka, nerozoznáte od solventného podnikateľa, ktorý si z hecu vydržiava sexualne skúsených juvenilných miništrantov. Nie-nie, dnes sa dá vpohode žiť na dlh. Hlavne, ak máte poruke hejhulu, akou je vypatlaný Dejmon, ktorého jediná obrana spočíva v sklopení uší a vrtení hlavou (bez ohľadu na to, akú postavu vo filmoch hrá). Požičia, podrží a dokonca nechá na sebe odbaviť i pár statných sovietov s veľkými koko...kontami. Avšak film o pokri je pre mňa skrátka na rovnakej úrovni ako film o madagaskarských deťoch, ktoré hádžu šutre na kmene paliem. Takže o erekcii z vybraného prostredia nemožno hovoriť. Skrátka čistý priemer. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

No kto by nechcel hrať svetovú sériu pokru? Čaro blafu, švindlu a poker fejsu ma vždy fascinovalo. Táto "hra" sa naozaj podarila. Ale z iného pohľadu chcem podotknúť, že sa môže stať, keď cielene nevyhľadávate tematiku kasín a pokru, film vás nemusí až tak baviť. Oceňujem bravúrne výkony hlavných hercov, a tiež Malkovicha s tými jeho keksami a ruským prízvukom .) Všimla som si, že Norton vo filmoch často dostáva nakladačky, a musím uznať, že mu to sekne. A tiež chcem takú tattoo! ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem milovník pokeru a rád si ho s kamarády zahraji a chtěl bych někdy zkusit něco většího, tak mě film zaujal. Matt Damon v hlavní roli jako mladý pokerový hráč je skvělý a dobře ho doplňuje trošku bláznivější Edward Norton. Kdo zná poker, nebo ho má rád, tak si svoje na tomto snímku určitě najde.. 8/10 = 80% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Matt Damon - jeho hráčská vášeň se všemi triky, manévry, gesty, blafováním a myšlenkovými pochody, je děsně nakažlivá, i když partneři jako je Červ - Edward Norton - jsou na zabití, protože jim nejde o hru, ale jen o prachy. Napětí jako hrom kdykoli je Matt u karet a to i v bezvýznamné hře, natož v té důležité s Malkovichem, něco hráčské i mezilidské psychologie a morálních dilemat, ale díky inteligentnímu scénáři, je to velmi přitažlivé, i herci si to užívají a ve výsledku je to znát. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek pokeru, ale díky dvojici Matt Damon a Edward Norton je film podán zábavně a ve finále jsem překvapivě napětím ani nedýchal. Solidní klasika a dost možná nejlepší film na dané téma. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)

Reklama

Reklama