Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

gogos 

všechny recenze uživatele

Revolver je jiný a odlišný, než klasický Ritchie i Statham. Pryč je rychlá akce, pryč je černý a svérázný humor, pryč je dokonalá krimizápletka... Tady se nám mísí kriminální drama s těžkým psychologickým filmem a podle mě tento žánr ne příliš sedí oboum dvoum... Až moc zamotaný film s místy šílenou kamerou stojí právem na vedlejší koleji jejich tvorby. Rozhodně to není sračka, ale oba mají navíc a tímto filmem se tak trochu minuli... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Revolver je typicky Ritchiovsky formálne precízne štýlová jazda k jednej výbornej, (ale nie nečakanej) pointe a hromade veľkých a menších otazníkov, ktorých zodpovedanie IMHO nezaručuje ani druhá projekcia. Mne osobne sa síce toto experimentovanie celkom pozdáva a pri niektorých scénach som chrochtal blahom (Sorterova čistka), ale výsledný pocit je mierne hokejový, s podozrením že toho už bolo trochu veľa. Uvidíme na druhý krát. Ale vyzerá to dobre... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa celkom prekvapenie. Žiadne zbesilé a bezduché akcie, žiadny trápny humor a žiadne slaboduché hlášky. Aj Statham predviedol, že nemusí byť nutne obsadzovaný iba do rolí drsných bitkárov u ktorých svalová hmota víťazí nad duchom. Zatiaľ možno jeho najlepšia rola. Pravda, možno je pre niekoho miestami film trochu zložitejší, ako šachová partia, čím si vysvetľujem aj trochu nízke hodnotenie tohto snímku. Čudujem sa, že toľko ľudí nepochopilo zmysel tohto skvelého snímku. Tá spletitosť bola zámerná. Nebola za tým žiadna schizofrénia ani prekombinovanosť. Tvorcovia podľa mňa chceli ukázať vnútorný súboj hlavného hrdinu so svojou temnou stránkou, ktorú tu zastupovalo ego. Odovzdanosť triumfujúcej nad tyranom s búchačkou v ruke a panikou v srdci. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Tady už někomu z tý Madonny hrabe. Na Revolver jsem byl velice zvědavý, protože gangsterské filmy od Guye Ritchieho miluju, ale místo skvělého zážitku jsem schytal šest kulek do svého fanouškovského srdce a to hlavně zásluhou scénáře. Upřímně nechápu, proč si někdo Ritchieho formátu nechá kecat do příběhu od Luca Bessona. Jistě Besson je skvělý vypravěč, ale scénáře mu moc nejdou. V Revolveru můžete nalézt prvky vykradené z deseti jiných filmů, které zde vytvářejí nekonzistentní guláš, který mě neskutečně štval už po dvaceti minutách, kdy mě film přestal upřímně zajímat a dokoukal jsem ho jen s velkým sebezapřením. Díky zmíněnému nezájmu jsem rezignoval i snahu pochopit příběh a když už přišel desátý zvrat, který se tvářil jako závěrečná pointa, tak mi došlo, že bych to nepochopil ani kdybych se sebevíc snažil. Kromě šíleného scénáře nedokázal Ritchie udržet ani vypravěčskou část, kdy v jeden moment používá naprosto zbytečnou a samoúčelnou animaci, která vůbec nic neřeží, jen dokumentuje zoufalou snahu být zatraceně cool. O což se snaží i filosofické kecy, moudra a schizofrenní boje některých postav. Ale abych jen nekritizoval některé části filmu jsou velice dobře natočeny. Například Sorterova přestřelka je střihačská a kamerová poezie, ale to je zatraceně málo. Obzvlášť když mě dokázal štvát i jindy můj oblíbený Jason Statham. O Liottovi nebudu radši ani mluvit. Ritchie tady si šlápnul hodně vedle. Vykašli se na přehnanou snahu být cool. Opusť neonem prosáklé Vegas a vrať se do špinavého Londýna, tam ti to sluší nejvíc. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Miluju haluzní filmy. Zbožňuju skládání dílků do jednoho celku, přemýšlení a uvažování nad tím, co je nutné sledovat a co jsou jen slepé uličky. Mám radost, když (mám pocit, že) jsem něco prokouknul a motivuje mě k dalšímu pátrání, když zjistím, že tomu tak není. Mám také rád filmy, z nichž stříká styl na všechny strany. A k smrti miluji filmy s vyčnívající audiovizuální složkou, kdy mě zamrazí čistě tím, jak vypadá záběr a co v něm v tu chvíli ozývá. A Guy Ritchie je génius, protože jeho Revolver má tohle všechno a navrch naprosto parádního Stathama s odporným účesem a v absolutně atypické roli a Raye Liottu, který přes všechen ten sliz, co z něho kape, je s každou scénou lepší a lepší a lepší. A Marka Stronga, pochopitelně... Revolver nelze srovnávat s jinými Ritchieho díly (a není lepší, než jeho majstrštyky Podfu(c)k a RocknRolla), protože je zcela odlišný. Není to jen zapeklitá gangsterka. Je to totální BRAINFUCK. A mě ale vůbec nevadí, když se mnou jednou za čas někdo takhle ukrutně vyjebe :)) PS.: No jo, teď koukám, že pod produkcí a částečně i pod scénářem je podepsanej Luc Besson. To bude vono :))) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama