Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Revolver je typicky Ritchiovsky formálne precízne štýlová jazda k jednej výbornej, (ale nie nečakanej) pointe a hromade veľkých a menších otazníkov, ktorých zodpovedanie IMHO nezaručuje ani druhá projekcia. Mne osobne sa síce toto experimentovanie celkom pozdáva a pri niektorých scénach som chrochtal blahom (Sorterova čistka), ale výsledný pocit je mierne hokejový, s podozrením že toho už bolo trochu veľa. Uvidíme na druhý krát. Ale vyzerá to dobre... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak sorry Guyi, ale tenhle film je na střelení tou zbraní do tvý hlavy. Vymyslel si spoustu fajn filmů. Takový Podfuck patří mezi to nejlepší co se na poli krimi komedií povedlo. Bohužel tvé jméno znamena očekávání a pokud si s očekáváním chtěl naložit takto omlouvám se, ale už nejsi nic zajímavého. Koukat 115 minut na film , kde má nějaký boss místnost plnou neonů, které mají působit jako solarko a kde existují nájemní vrazi co nikdy neminou dokud se neobjeví Tvůj hrdina, to opravdu ne. Přežiju pár nahýh krasavic, i pár mrtvých krasavic, nevadí mi černý humor, nevadí mi střilení ani zabíjení, ani moc krve ani málo krve, alevadí mi podělanej film od kterýho jsem čekal hodně. Příště milý Guyi kousej sousto po malých kouskách a velmi pomalým tempem jinak se znovu zadávíš. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Gangsterka Guye Ritchieho snažící se o nějaký filosofický přesah, možná Lynchovskou nejednoznačnost. A nebo – naprosto zmarněná šance natočit dobrý film se skvělými herci, zdlouhavá, překombinovaná nuda, ve které na vás Ritchie chrlí tolik nápadů a stylů (anime, gangstera, komedie, filosofování), že je těžké se v tom všem orientovat. Nejenže jsem ten film nepochopil, ale málem jsem ho ani nedokoukal. Asi po hodině dívání už jsem měl za sebou asi třikrát pocit, že už to musí skončit, že už uběhly MINIMÁLNĚ 2 hodiny! Do toho se přidával pocit naprosté bezradnosti při scénách typů té s ukradením trezoru – sledujeme v rychlých střizích tři scény, každá se odehrává na jiném místě, v jiném čase, načež se jedna z nich začne odvíjet coby animovaný film, který je chvílemi vidět v nějaké televizi. Tak zbytečnou s trapnou snahu o originalitu jsem ještě neviděl. Divák chápe velmi ztuha. A přitom Ray Liotta je skvělý (jeho scény ze solárka jsou velmi démonické!), a Jason Statham je má taky charisma. Ohromné zklamání, jednu hvězdičku dávám za scénu v níž nájemný zabiják Porter kosí skrz stěny ostatní vrahouny (tady je ten střih vysloveně boží). ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

G.Ritchie se pokusil po umělecky devastujícím soužití s Madonnou o návrat ke kořenům, ale namísto důmyslného a zábavného scénáristického konstruktu předestírá divákovi jakýsi blábol (co má znamenat ta závěrečná přednáška?!) s příšerně namaskovaným J.Stathamem a dvěma povedenými přestřelkovými scénami- přičemž ta v restauraci je nikoli objevně, ale působivě nastříhaná na klasickou hudbu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první půlka hodně dobrá,druhá půlka přinejmenšim zvláštní a hlavně posledních cca 20 minut totální schíza...k Revolveru sem přistupoval vcelku s odstupem po všech těch negativních reakcích,tudíž sem nečekal žádné převratné dílo...nakonec sem ovšem mile překvapen,tragedie se nekonala a jelikož mám rád Ritchiho a Stathama dávám za 4 (byť trošku slabší 4) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama