Reklama

Reklama

Los Angeles, blízká budoucnost. Ničivé zemětřesení zdemolovalo většinu města a při záchranných pracích je potřeba každého pomocníka, včetně policistů. Pláže, které jako jediné zůstaly pohromou nedotčeny, tak zůstávají bez dozoru a stávají se rejdištěm řady brutálních gangů. Tím nejdivočejším jsou Surfoví náckové, vládci Power Beach. Jejich vůdce Adolf má jasnou vizi o sjednocení všech gangů a kompletním ovládnutí pobřeží, ale nepočítá s jedním důležitým faktorem. Mamkou Washingtonovou, které Náckové zavraždili jediného syna. Stará žena, zdrcená ztrátou jediného dítěte, se rozhoduje, že Surfoví náckové musí zemřít. A jatka začínají! (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Hodně subkulturní nízkorozpočťák točenej bandou kamarádů v rezivejch hangárech a na skalách u moře. I název zní hezky, ale je to bez dalších vtipů, ale hlavně nuda (nehledě na to, že je to debilita). Chechtal jsem se akorát, když ke konci vypukne bitka a nějaký protometrosexuálové, co bojujou s náckama, skákaj hvězdice a kopou je do ruky! Vypadá to jak vystřižený ze špatný hodiny tělocviku střední školy. Zajímavý akorát je, že na podobný trashe (a imho to původně tak nebylo plánovaný) to má režii, za kterou se nemusí tak stydět. A konaj se tam dvě hezký holky, jinak ruce pryč! Neni to vtipný ... ()

prsvl odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsme pojali jako takový úvod do našeho Klubu nenáročného diváka. Rozhodně nezklamal. Tleskali jsme každému druhému záběru a smáli jsme se snad pořád. Režisér absolutně nevěděl co dělat, zrovna tak jako spoluautor scénáře, střihač a herci. Troufám si říct, že to je zatím nejhorší film, který jsem kdy viděl..Uvidíme co dalšího Klub nenáročného diváka představí:) ()

Reklama

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Surfoví náckové jsou jedním z gangů na Power Beach. Je to gang nejmocnější a snaží se eliminovat gangy ostatní. Členové gangu jsou samé podivné existence. Vůdce Adolf, jeho holka Eva, úchyl Mengele, který pořád koulí očima a pořád někoho zabíjí, Hook, který má místo ruky hák, harpuno maniak Brutus a konečně maminčin mazánek Smug. Jak už jsem psal, tihle magoři postupně vybíjejí ostatní gangy, které jsou plné podobných magorů. No a pak je tu ještě největší akční trumf filmu. Tímto trumfem je tlustá stará černoška, které náckové zabili hodného syna, který ji pravidelně navštěvoval v domově důchodců. Tahle černoška se rozhodne koupit bouchačku, nasadit sluneční brýle a zatnout náckům tipec. Filmový skvost studia Troma. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na každotýždňovej schôdzi v spoločnosti Troma, opäť neriešili scenár a ani prípadné následky. Ich film musí byť opäť nekonvenčný a bizár. V tomto prípade je to skôr ale hlúposť, než krvavnička s naddimenzovanou zápletkou. Ale jedno uznajme, vymysleli by ste niečo podobné? Troma je proste svojská až do morku kostí. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomínalo úžasné Warriors - surfařské gangy v čele Nácky Adolfem, Evou, Mengelem a Hookem se melou i vraždí na pláži a místních krčmách o nadvládu nad pláží a místními krčmami. Moc se tam nemluví, velkou část pokorné stopáže jsou romantické zaběry na moře, vlny a surfaře. Hudba je tam furt, ale je hrozně nezajímavá a dneska bych si myslel, že jí napsal nějaký algoritmus na strojové učení. Nakonec dávám slušné hodnocení, protože se vyplatí počkat na posledních 30 minut, kdy se pěkně rozjede slušná odplatová pasáž, kdy silnější, černošská babička ukáže Náckům co proto, a že si nevyplatí si vyskakovat na černochy a Japonce. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • V Německu několik let působila punková kapela Surf Nazis Must Die, která se při výběru názvu nechala inspirovat filmem. (Fenk)

Reklama

Reklama