Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Horor
  • Akční
  • Hudební
  • Drama

Recenze (23 022)

plakát

Sisu (2022) 

Na dobrú noc treba dobrú rozprávku. Táto je o fínskom Kostějovi Nesmrteľnom ( istá podoba by tu možno aj bola ), ktorý si síce vydobil meno práve na Rusoch, ale ináč nič spoločné s nimi nemá, až na nepríjemný rodinný zážitok, ktorý vyústil v jeho zmenu na (ne)smrteľný vojnový stroj. Takto sa mi to v nekomplikovaných volovinách páči. Plno krvi, gore a akcie, neberie sa to vážne a má to presne odcvakanú minutáž.

plakát

Dire Straits: Money for Nothing (Live) (1990) (hudební videoklip) 

Záznam piesne Money For Nothing z Knebworth festivalu z 30 júna 1990. Na gitaru sa pridali aj Eric Clapton a sessionista Phil Palmer, ktorý s oboma umelcami neraz spolupracoval.

plakát

Mylène Farmer: Allan (Live) (1990) (hudební videoklip) 

Čítate dobre, live videoklip. Sú v ňom však zakomponované zábery natočené mimo koncertné turné.

plakát

Neneh Cherry: Heart (1990) (hudební videoklip) 

Jeden z najmenej výrazných Fincherových videoklipov, ale aj pán režisér občas potrebuje v práci oddychovku.

plakát

2pac Feat. K-Ci & JoJo: How Do U Want It (1996) (hudební videoklip) 

Ťažkotonážne sexy videoklip, no ale kde sú prašule, tam sa dá všetko a s každým. Aspoň takto zatiaľ svet prúdi. Existuje ešte ,,komornejšia´´ Concert Version.

plakát

The Beach Boys: Summer of Love (1995) (hudební videoklip) 

No kto by neobdivoval ženské krivky v ( nielen ) červených záchranárskych plavkách? Vtedy to bolo jednoduchšie, ako dnes.

plakát

The Notorious B.I.G.: One More Chance (1995) (hudební videoklip) 

Klip v štýle, kto je tu boss ( vlastne sa o to bil East Coast a West Coast stále ). Biggie si do videoklipu pozháňal peknú riadku umelcov z podobného žánru, čo asi najviac poteší fajnšmekrov.

plakát

Vast: Pretty When You Cry (1998) (hudební videoklip) 

Kamerové hrátky a extravagantnosti a bizarnosti na rozdávanie. Takto sa predávajú hutné songy. V balíčku v podobe pod kožu lezúceho videoklipu.

plakát

Moloko: Sing It Back (1999) (hudební videoklip) 

Úprimne, song ma strááášne v lete roku 1999 otravoval. Taký ten euro pop house, vtedy dosť populárna zmes techna, disca, funky, či blues. Klip som si príliš neužíval, pretože to boli okamžité prepínačky niekam inam. A vlastne som nikdy o nič neprišiel, presne zapadá.