Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Larushka odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím v průběhu a ne po skončení. Po poslední vysílané epizodě jsem snížila hodnocení z jedné hvězdy na odpad (#party #fullmakeup #nicedress #why?). S klasickým Survivorem tento pořad nemá společného takřka nic. Nekonečně dlouhé epizody, vyplněné prázdným plkáním. Hry jsou nesmyslně dlouhé, místo, aby se zapojoval celý tým, tak se hraje třeba na dvojičky a na 7-10 vítězství. Potom ještě rovnou o individuální imunitu, proč? Kdo si u sledování nepodřeže žíly, tak vítězí! Aby na kmenové radě po zvolení člověka následoval ještě duel s člověkem, kterého vybere vítěz individuální imunity, taky vůbec nedává smysl a prakticky to vylučuje možnost blindsidů, což je škoda, ale nevyužitý potenciál české verze to už stejně nezachrání. Je to škoda, ale vlastně jsem to, že to bude průser očekávala. Kdyby jste někdo přesto chtěl Survivora sledovat, protože vás něco v soutěži zaujalo, tak doporučuju australského Survivora, ten mi v současnosti přijde kvalitnější než americká verze. Jen se hůře shání. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Fíha...jeblá Pazderková, protěžovaný Gábor (může třeba lízat žábu), Xénia s holou řiťou nebo Vojtíšek - ten bohužel tak nějak trošku symbolizuje současnou mladší generaci. Tragéd bez sebereflexe, uzlíček komplexů a strachu byl vlastně hrdina, že tam jednu noc přespal 😄. Celá ta režie pořadu, ty lidi - fakt je to hnusný brajgl...nechutný. Zlaté Hry bez hranic...jsem už starší konzervativní člověk, nevím co mě to napadlo si to pustit. 20% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Měl bych asi začít, jak jsem tak v průběhu soutěže četl různé komentáře, zřejmě zásadní informací a to, že jsem neviděl ani sekundu jakékoliv zahraničního Survivalu. Pochopil jsem, že skalní fanoušci této dobrodružné reality-show si u tuzemské verze rvou vlasy z hlavy….ok chápu, jsme někde jinde….ale já si místy vlasy trhal také a to bez jakéhokoliv srovnávání. Nulové celebrity (sorry, ale to že jsi se rozhodl nikdy nepracovat a místo toho obcházíš televize z tebe nedělá nic výjimečného) versus prostý lid = nuda versus nuda. Stále stejné soutěže, stále stejné o ničem pasáže, stále stejné dlouhé kmenové rady….tuny zbytečných minut. Postrádal jsem dynamiku, postrádal jsem napětí, postrádal jsem efektivitu. Takové zvláštní schizofrenická situace….nenechal jsem si ujít ani jeden díl, ale samotný konec mne nijak netrápil….ba naopak. Takže bych to asi shrnul takto: Pořad splnil jakýsi účel a to v určitý den a určitý čas zabavit diváka, ale čekal jsem (a očividně nejen já) mnohem víc. PS: Vítěz z mého pohledu zasloužený. ()

Emo-haunter odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní tragikomedie. A všechno začíná už kokotským castem, který se na to po pár dních vysere. Co jsem zatím viděl, tak samá demence, kretenismus a debilita. Žádná chemie, nulová strategie, taktika, sociální aspekty. Přijde mi, jak kdyby nikdo z castu nevěděl, proč tam vlastně je a co tam pohledává. Když k tomu připočtu i doopravdy špatnou režii, nemohu dát nic jiného, než čistokrevnej odpad. Kdyby měli zkusit orginál Survivor, nevydrží ani pět minut. Toto je fakt fail největšího kalibru. Víc se rozepisovat nebudu, nemá cenu plýtvat časem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Soutezici "celebrity" a modely neznam takze nepatrim ke zklamanym divakum z odstoupeni dvou celebritek moderatora Tomase Zastery a fotbalisty Nathana Dzabu. Ani moderatora Ondreje Novotneho. Nudil jsem se a sotva dodival jeden dil. Ve zdolavani fyzickych prekazek bych si rad zasoutezil. Soutezici potrebuji silu, vytrvalost, taktiku. Jinak je to ostrov ztroskotancu, kteri zmohnou, nenajedi se. Dusna atmosfera a napeti, ostre vymeny nazoru. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Premiéru prvního dílu sledovalo v České republice 650 tisíc diváků starších 15 let. Na slovenských obrazovkách sledovalo premiéru prvního dílu 230 tisíc diváků. (Krabroz)
  • Markíza show původně vysílala od 20:30, po 2 týdnech ji přesunula na časy okolo 22. hodiny, později dokonce až okolo 23. hodiny. (Zix.)
  • Patnáct soutěžících bylo z Česka, devět ze Slovenska. (Zix.)

Reklama

Reklama