Reklama

Reklama

Česko na grilu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2024, 65 min

Účinkují:

Tomáš Zástěra (moderátor), Patricie Pagáčová (moderátor), Zdeněk Pohlreich, Martin Svatek

Obsahy(1)

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to je nová rodinná soutěžní reality show Česko na grilu. Deset párů složených z milovníků grilování změří své síly o titul i zajímavou výhru v epickém souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka. (TV Prima)

(více)

Recenze (34)

Oggy007 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám fakt rád, ale poslední dobou vleze do každé sračky, která přinese nějakou kačku. Ano, šéfe! byl formát, který mu seděl, no a pak už to šlo od desíti k pěti. No a tohle je absolutní dno. Tuctová soutěž bez nápadu, špetky inovace, beu jediné vteřiny nějakého napětí. Jo, pecka, budeme se plácat po zádech, že jsme udělali soutěžní dvojice místo jednotlivců. A k čemu jsou tam zen Kem s Barbínou? Úplně k ničemu. Jedna hvězda je za Zdeňka ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Tento nový pořad mě okouzlil svou autentičností a dynamikou. Porota i moderátoři dodávali pořadu příjemnou atmosféru. Pestrost soutěžních úkolů a variabilita surovin udržují zájem diváků po celou dobu. Celkově je to skvělé zpestření ve světě televizních pořadů, plné vzrušení, inspirace a kulinářského dobrodružství. Určitě se na další epizody těším a doporučím ji všem. ()

Reklama

adelina8 

všechny recenze uživatele

Nápad fajn, ale je to neskutečná utahaná nuda. Soutěžící neslaní, nemastní. Moderátoři zbyteční, Zástěra ještě sem tam hodí nějakej joke, ale Pagáčová je strnulá, jen nepřirozeně papouškuje scénář. Pohlreich věčně otrávenej, druhý porotce bude asi super kuchař, ale do pořadu taky moc nesedí. Soutěž nemá moc spád, emoce, napětí. A co je nejotravnější - jak všichni mluví příšerně pomalu!! Dramatická pauza za každým slovem má asi navodit napjatou atmosféru. Smysl střídání moderátorů po jednom slově mi dosud uniká. ()

Erutan_Revol 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá stopáž. 40 minut by na soutěžní pořad o vaření úplně stačilo. Takhle je to hrozně utahané, část s rozstřelem už mě vůbec nebaví sledovat. Kýčovité drama při vyhlašování výsledků nebo tématu grilování pomalému tempu taky ubližuje. Moderátoři prakticky nemoderují, porotci sice věcně připomínkují, ale divákovi to moc nedá a zároveň to není humorné (od Pohlreiche prostě člověk čeká víc). Proostředí natáčení, kamera, hudební doprovod i střih jsou ale ucházející, takže když už nic jiného, tak z toho člověk má pěkné záběry na přípravu jídla. To ale na  dobrý pořad nestačí. 4/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

MasterChéfik Česko, Česko Slovensko má zátopeno, Už proboha Ne, šéfe!, Coal Island, Máme rádi grilování, Šéf vrací úder…..račte si vybrat. Dva naprosto jaloví moderátoři, jenž za celou epizodu řeknout sotva dvě slova.  Dva porotci, z nichž jeden je docela sympatický a druhým nemůže být nikdo jiný než Zdeněk „Mám patent na pravdu“ Pohlreich, který v první epizodě zkusí pár svých otřepaných hlášek a pak to zabalí taky. Dvacítka bláhových soutěžících, myslících si, že jsou součástí něčeho velkého. A jeden naprosto zbytečný pořad, bez jehož existence by svět nebyl chudší oni o špetku pepře. Tak co Zdenále? Kam se vrtneme od příštího týdne? Grilovali jsme už asi stokrát, seznamku jsme taky zkoušeli i zpívat v kostýmu Krokodýla…..co takhle reinkarnovat Ano, šéfe!? ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Na pořadu se podílelo zhruba 120 lidí. (Teres)
  • Čtvrtou epizodu zhlédlo podle měření pouze 151 tisíc diváků, což znamenalo nejenom drtivou porážku od konkurence, ale větší sledovanost měly i České chaty snů (od r. 2023), které byly vysílány až po Česku na grilu. Kvůli nezájmu diváků se Prima rozhodla pořad stáhnout z hlavního sobotního času. (Olík)

Reklama

Reklama