Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V příběhu seriálu Lež na pláži majitelé úspěšného IT start-upu Hynek, Gabriel a Štěpán ohrozí zájmy nebezpečného mafiána a musí prchnout z Prahy. Na útěku najdou azyl v hotelu, kde se pod falešnými identitami vydávají za barmany. Musí rychle zmizet ze země, vezmou tedy starou dodávku a prchají za hranice. Po hodinách jízdy zastaví u hotelu, ve kterém právě čekají příjezd tří barmanů. To se Hynkovi, Gabrielovi a Štěpánovi hodí, půjčí si jejich identitu a zůstanou na noc. Ráno mají v plánu zase pokračovat, jenže v hotelu pracují tři zajímavé české holky – Jarmila, Adéla a Hanka. A ty za malé zdržení určitě stojí. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

My jsme se tu ubytovali na 3 cizí kluky. A když ti 3 cizí kluci dnes přijedou a přihlásí se na recepci, tak jsme nahraní. Protože nejsme ti 3 cizí kluci, ale úplně jiný kluci. A to bude špatné, m-áno? Dialogy k tomuhle seriálu jsem napsala o velký přestávce, neni zač. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Scénář je na úrovni thrilleru pro školáky prvního stupně, ale mohl to být oddychový letní seriál. Bohužel je to napsáno a natočeno tak kostrbatě, nuceně a hlavně nezábavně, že divák buď zívá nebo je ve stresu. Ani na herce neměli autoři štěstí, ale možná kdyby bylo co hrát a ne jen tyhle papírové panáčky s jednou jedinou charakterovou vlastní, tak by to také vypadalo trošku jinak. Nicméně hvězdičku tu nechávám, existují mnohem horší seriály. ()

Reklama

mAt3s1302 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal odpad, poslední dobou co prima vydá jako novinku stojí za hovno. Začalo to damianen, kde jsem naštěstí viděl jen asi půl hodinku, pokračuje zalez do spacaku s klusem a volej mého agenta nebo jak se to jmenovalo. Tohle je stejná píčovina ale Chorvatsko je pěkný a dcerky Rybový taky ()

Pito126 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je opravdová lahůdka pro milovníky špatné televizní tvorby. Scénáristé se na scénář očividně vykašlali, herci improvizují, jak se jim zachce (jinak to vysvětlit nejde) a kameraman chvílemi točí jako zkušený profesionál, aby vzápětí přešel na úroveň prváka filmové školy. Prima si pravděpodobně zaplatila práva na několik známých písniček, a tak je cpe do každé epizody, až to bije do očí (i uší). Opakující se segmenty jen umocňují pocit deja vu. Pokud si užíváte bolestivě špatné seriály, pak je tento skvost přesně pro vás. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Humor seriálu spočívá v tom, že je to míněno pro dospělé, ale natočeno pro děti. Strašná blbina, ale jako oddychovka se to dá. Nebýt kýčovitého konce, dal bych i víc, ale takhle musí stačit 1*. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Děj se odehrává v obci Postira na severním pobřeží ostrova Brač. (Vikta)
  • Jednoho z barmanů, jejichž identity si přisvojili hlavní hrdinové, si zahrál sám režisér seriálu Vojtěch Moravec. (Teres)

Reklama

Reklama