Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase konečne kvalitný počin z dielne Netflixu po tom, čo sa Sex Education samo pochovalo poslednou sériou. Hlavný hrdina ma spočiatku vyslovene iritoval, postupom času som ho ale začal chápať. Postava Marthy je fakt odporná. Pozitívom je, že seriál poukazuje aj na fakt, že sexuálne zneužívaní a traumatizovaní môžu byť aj muži. O tom sa v médiách často nehovorí. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní psycho.... Tak nějak si za to mohl i sám, normální člověk pozná divného člověka už hned na začátku.... Jak se říká malá lež, velká lež... Já bych se hned po první lži od cizího člověka držel dál a né ji ještě dávat email. Co se týče znásilnění, tak při první známce zneužívání bych se určitě nevracel do bytu, ve 25 letech už musí poznat o co tomu člověku jde... No a i tak se vrátil a nechal se ojet.... Na konci jsem čekal nějakou pořádnou akci násilí, nestalo se.......  Odesláno z mého iPhonu :-) ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nič v zlom, ale tento herec je nehorázny tĺk. Priveľmi dobrý, naivný, dôverčivý a zmanipulovateľný, čo predátori vycítia na kilometer. Tú tučnú piču by som proste ignorovala, alebo išla hneď na políciu, a toho starého úchyla, ktorý ho ládoval drogami a preťahoval, by som hádam aj zabila. Niektorí ľudia to majú v hlavách tak pomotané, že nechápem, prečo nie sú v blázinci. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Nepáčilo sa mi to, príliš dlhé a spravániu hlavnej postavy nerozumiem, proste snažím sa, ale nedá sa. Extrémne prehnané az neuveriteľné. Rozoberajú sa tam naozaj ťažké zivotné situácie do ktorých sa hlavná postava dostala - a že sa správal ako chuj a mohol tomu zabrániť (aspon z časti minimálne) je druhá vec….miestami ma to nudilo a dopozerala som to uz takmer nasilu. Slabé 2* ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Bože, ten Donny byl ale kokot. Chlapec si mohl za spoustu věcí sám. Já nikdy na Netflix nebyl. Razím teorii, že on jede na kvantitu, ale ne na kvalitu, bohužel. Co z toho, že je tam toho přehršel, myslím alespoň z jejich vlastní produkce, když to stojí totálně většinou za hovno. Tady je vidět poměrně zdařilý námět, tohle se mělo prý stát hlavnímu představiteli Donnyho Richardu Gaddovi. Tak pokud ano, a píše vše, jak se stalo, tak chlapec má v hlavě taky dobrej výprodej. Hrozně mě mrzí velká roztříštěnost příběhu, kdy minisérie skáče ze žánru do žánru. Každopádně to není čisté životopisné drama ale i thriller, psychologický film, trochu komedie, nebo spíše je to v některých scénách docela úsměvné, nevím ale, zda to tak mělo být. Jako sjel jsem to na jeden zátah, je to asi tři dny a stále mi seriál rezonuje chvílemi v hlavě, takže si to ty 4 dietní Coly zaslouží. Bylo mi nepříjemně, depresivno, perverzní, šokující, bezútěšné, ale bohužel si osobně myslím, že realita je opravdu taková, pokud se nic nestane, máte smolíka.. Kdyby s to drželo jednoho žánru, pevně, mohl to být parádní přírůstek do stalking thrilleru. Hlavní dva představitelé hrají velmi dobře, to jo. Hlavně Martha je takový mix Annie Wilkes (Misery) a zoufalé ženské. A ta transka hrála taky dobře, kupodivu...  Nebylo to špatné.. Tady se klame tělem a žánrem.... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama