Reklama

Reklama

Po svém posledním triumfu se Rocky Balboa (Sylvester Stallone) vrací domů a zjišťuje, že kvůli bezohlednému finančnímu poradci přišel o veškeré peníze. Navíc ho jeho zranění z předchozích bojů donutila opustit ring. A tak se Rocky se svou ženou Adrian (Talia Shire) a synem Rocky Jr. (Sage Stallone) stěhuje tam, kde kdysi začínal - do zašlé a levné čtvrti v jižní Philadelphii. Musí však překonat hluboce zakořeněnou zatrpklost a hořkost, která roste s tím, jak jeho nový svěřenec – mladý boxer Tommy Gunn (Tommy Morrison) získává na kvalitě. Když se Tommy obrátí proti svému učiteli a veřejně ho zesměšní, je Rockymu jasné, že ho čeká ještě jeden souboj. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (470)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to pouliční boxer a já ti říkal: nikdy s takovým na ulici neboxuj." Doktoři zasedli, študovanýma hlavama moudře pokývali a usnesli se na tom, že dlouhodobý výkrývání úderů velkých bijců hlavou není zdraví prospěšný. Takže Rocky nemá boxovat a mě to má bavit? Ale ono to nakonec celkem ušlo, protože manažér Duke kul pikle poměrně obstojným způsobem, Tommy Gunn o ránu do čenichu vyloženě prosil a v závěrečný pouliční bitce si Rocky svý tři poctivý hvězdy uboxoval s naprostým přehledem. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je trochu zbytečné pokračování. Tvůrci se sice pokusili o nějaký nový prvek, že Silvestr se snaží vychovat novýho mladýho boxera, ten je mu ale nakonec nevěrný a přeleze k jinýmu manažerovi a Silvestr je zklamaný... Já Vám nevím. Tohle ve mně nezanechalo nejlepší pocity. Dám 2 hvězdičky a to jen proto, že mu nakonci docela nakopal prdel :-D Jinak zklamání a pro mě zbytečný díl :-( ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Tenhle Rocky se mi líbil asi nejvíc ze všech. Hlavně proto, že tu nejsou žádný přehnaný souboje, ve kterých by oba dva umřeli už po pěti minutách. Myslím, že tenhle je ze všech nejpromakanější. Nejkomornější. Žádnej akčňák a mlácení hlava nehlava. Sice je to tu trochu překombinovaný co se týká Rockyho pádu až na dno, a co si budeme říkat, pět kino-filmů s jednou hlavní postavou a jednou zápletkou je dost, ale pro mě to má svý velký kouzlo. Jak už jsem řekl, tenhle je podle mě nejlepší. A kdyby byl natočen jako první, souhlasilo by se mnou mnohem víc lidí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bill Conti: 1. That's What I Said - MC Hammer [4:24] ,2. All You Gotta Do Is Sing - Joey B Ellis [3:57] ,3. No Competition - MC Tab [4:39] ,4. Go For It! (Heart and Fire) - Joey B Ellis/Tynette Hare [4:14] ,5. Take You Back (Home Sweet Home) - The 7A3 [4:10] ,6. The Measure of a Man - Elton John [4:03] ,7. Can't Stop the Fire - Bill Conti [3:19] ,8. I Wanna Rock - Rob Base [3:02] ,9. Thought U Were The One For Me - Joey B Ellis [4:20] ,10. Keep It Up - Snap [4:03] ,11. Feel My Power - MC Hammer [5:08], ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Trio Avildsen-Conti-Stallone nezklamalo, tušila jsem to. Tento díl je snad nejemotivnější, nejlidštější, nejopravdovější ze všech, vidím ho jako jasnou sebereflexi Rockyho i Slyova soukromí. Děj krásně pomalu plynul, citlivá kamera snímala každý detail, scénář obsahoval všeho tak akorát - emocí, vzpomínek, bitek. Nikde jinde jsem necítila tolik rodinné pospolitosti, tolik opory a vzájemné lásky. Čeho tu nejvíc přebývalo a mě to naopak vůbec nevadilo, byly životní moudra, morální poslání, obrovský nadhled a vnitřní disciplína: "Je to jako když ty se každý den něco nového naučíš a já něco zapomenu."☺Krásné, nadčasové, obecně navěky platné. Když mi netypický závěr napumpoval čerstvou krev do žil a novou pozitivní energii, jako bych si i já prožila jednu velkou vzácnou výhru. Přesně tak vypadá v praxi znovupostavení na nohy. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (33)

  • Stejně jako v ostatních dílech Rockyho, i tady hrají komentátory skuteční komentátoři boxu. (Karlos80)

Reklama

Reklama