Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Od útlej mladosti som patril medzi fanúšikov hollywoodskeho svalovca Sylvestra Stalloneho, a je tomu tak do dnes. No toto je zrejme ten najhorší film, v ktorom si zahral hlavnú úlohu. Sly vôbec nie je typ do rodinnej komédie. Zvlášť nie do takej, v ktorej mu asistuje stará, krpatá Estelle Getty, čo hrá jeho protivnú, vtieravú matku. Vskutku dosť trapná záležitosť. * ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom tehdy v kině a je to jedna z těch lepších komedií, na který se dá s herci jako je Schwarzenegger, Stallone a podobní kouknout. No jednoduše, díky tomu že je to akční, tak je to docela koukatelný film s hodně humornou vsuvkou a nadhledem. Prostě komedie s hercem, který je ve filmovým světě slavnej jako tvrďák akčních filmů a zrovna tato komedie s ním je stravitelná a není z těch veletrapných, jako se to v případě komedií s podobnými typy akčních herců stává. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Stoj, lebo mamička vystrelí je najlepšia a moja najoblúbenejšia komédia, v ktorej Stallone účinkoval. I ked´ dej filmu je sám o sebe dosť priemerný, tento fakt zatienuje skvelé spracovanie. Priemerne dlhá stopáž 87 minút je dostatočne dlhá aby si po celý čas udržal slušnú úroveň zábavy. Herecké výkony v tomto filme sú špičkové, pre Stalloneho (ne)náročná pohodová úloha, nezabíja tu žiadnych mužov ťažkými zbraňami ale hrá tu dobrého policajta, ktorý má súkromné aj pracovné problémy a k tomu mu príde na návštevu jeho milovaná mamička v podaní Estelle Getty, ktorá bola do filmu výborne vybraná a svoju úlohu zvládla bravúrne. Humoru je tu dosť, situačný humor, veľa vtipných momentov medzi Stallone a Getty. Sem-tam sa tu objaví aj akcia, ale o to v tomto filme nejde. Ale občasné prestrelky, automobilová nahánačka a finish na letisku stačí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv patří Sylvester Stallone už od dětství mezi moje nejoblíbenější herce, tahle akční komedie patří k tomu nejhoršímu, co jsem s ním viděl. Ten eroťák Italský hřebec raději ani nepočítám. Nikterak oslňující zápletka je ještě doplněna o děsnou matku hlavního hrdiny, která bylo po celou dobu děsně na ránu a vyloženě mě srala. Ačkoliv to mělo být vtipné – výsledek byl spíše dost trapný a hlavně jsem se u toho nudil jako to prase… ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Mind you... breakfast is supposed to be the most important meal. Toho hejtu! Ruku na srdce, jsou jeho ostatní filmy o tolik lepší? Ve kterém z nich můžete vidět Stalloneho v obřích plenách? Říhajícího po opulentní snídani, usínajícího při maminčině ukolébavce? Osobně mi komediální období [posledních] akčních hrdinů (mezi něž ovšem nepočítám Dieselovy trapné pokusy o COKOLIV) připadá smysluplnější než mnohé méně výrazné akční klasiky. Než se všechny žánry prolnuly v postmoderním mišmaši post-Postradatelní. Největší borec: Alan Silvestri. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)

Reklama

Reklama