Reklama

Reklama

Bořek je šikovný, chytrý, obětavý a hlavně má dobré srdce. Jeho stavební stroje i dispečerka Týna to dobře vědí, a proto mu vždy při práci pomáhají za všech sil. Ať už Bořek staví silnici, buduje tunel pro ježky, nebo zachraňuje kočku Mícu, může se na své stroje a Týnu vždycky spolehnout. (oficiální text distributora)

Recenze (116)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Znáte Bořka, všechno zkraví, znáte Bořka, buzolu! Seriál je a priori určen samčí části budoucích plemeniteb. Jedná se o další britský pokus o tramtará svět s lalala problémy. Personifikace kdejakého kusu nářadí by však mohla v budoucnu přinést jisté trable s empatií. Pokud tedy chcete mít ze synka manuála, který si vydělá více, než čtyři doktorandi dohromady a ještě při tom bude pobíhat na čerstvém vzduchu, ideální volba pro vás. Akorát by mohl nenávidět lidi a až nezdravě milovat svůj hoblík. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi každý si jako malé dítě vytvoří až neústupnou obsesi k nějakému z pořadů, na které se pravidelně dívá a zásluhou toho musí vlastnit kdejaký produkt značky onoho seriálu. Takže mezitím, co jsem netrávil odpoledne sledováním dneska už legendárního britského stavitele, jsem si budoval z Lega, jehož součástí byli Bořek, Týna, Lůďa, Rolík, Max, Julča nebo i strašák Hugo. ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Další z dětských seriálů. Objektivně tomu dávám 3*. Subjektivně hodnotit nemůžu. 6 nebo 7 dílů na jednom DVD dokázalo zabavit expřítelkyninýho 3 letého syna na dost slušnou dobu (5*), ale bohužel často se stalo, že jsem byl donucen na to koukat taky a to stále na to samé DVD (odpad!). Takže pokud máte malé dítě, které zvládne být nějakou dobu samo jen s televizí, je to neocenitelné, jinak jen normální dětský seriál. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +hodí se dětem jako večerníček před spaním, je celkem neškodnej a pro děti i poučnej, široký záběr témat, české nadabování a naspívání, takže hudba -není to zase žádná extratřída, nemá na naše české večerníčky, jen pro děti kolem 5 let/// Tento dosti netradiční seriál z dosti netradičního prostředí se mi na disku válí již přes 2 roky a tak jsem si řekl, že je na čase jej omrknout. Hodnocení jednotlivých dílů: 1.díl 4/10 2.díl 6/10 3.díl 5/10 4.díl 5/10 5.díl 4/10 6.díl 3/10 7.díl 7/10 8 díl 5/10 9.díl 8/10 10 díl 7/10 11.díl 8/10 12.díl 9/10 /// Celkem 52%/// Pozn: Můj mladší bráška to komentoval slovy že to je pěkná k******a a že jestli mě to baví :-) ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Někdo (jako já) by si mohl myslet, že Bořek stavitel je ožralý prase, který se ke svým podřízeným na stavbě nechová zrovna moc pěkně, ale realita je úplně jiná. Bořek je totiž v pohodě chlap, který má všechny rád a každému vždy pomůže, aniž by za to něco chtěl. Ano, je pravda, že občas ani Bořek neodmítne milý úsměv vděčného zákazníka nebo pohlazení roztomilé kočky Lízy, ale že by si někdy za něco vzal peníze? Ne, tohle prostě není Bořkův styl! A za to ho uznávám! ()

Galerie (227)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co byl výtvarný styl seriálu změněn na CGI namísto klasického stop motion, došlo k rozhořčení fanoušků. Nezávislá asociace školních filmů v Irsku dokonce zašla tak daleko, že uvedla, že „množství stop motion animace nahrazené CG je ohromně vysoké“. (LUKICKK)
  • Jedná se o nejčastěji umísťovaný pořad do programu českého Jim Jam podle dat Big Zoom a.s. z období 1. 10. 2009 až 27. 3. 2024. (Vitox)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Reklama

Reklama