Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi ani tolik smutnej fakt, že tahle hnojní série vůbec má třetí díl, protože je to přece jenom sbírka hospodskejch fórů, byť slepená dohromady příběhem, kterej by se bál režírovat i Uwe. Smutný mi přijde, že v době, kdy tohle zase reprízujou na nejhorším kanálu v Čechách (a slovo kanál je zde hodně důležité), je na prvních příčkách v kinech film Babovřesky. A já už myslel, že budu v pohodě, když jsem se ráno už jednou zeblil. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Proč třikrát opakovat experiment, který nejen že se nepovedl, ale také celkově postrádá smysl? Protože je smetánkou mezi dojnými krávami, jejichž závratný komerční úspěch jsem nikdy nepochopil. Myslím, že nejlépe to vystihl - už si bohužel nevzpomínám na jméno recenzenta - člověk, který v časopise Premiere kdysi k druhému dílu napsal, že anekdota je žánr vypravěčský, nikoli filmový. Vtip často vyplývá už ze specifické fráze, kterou nelze smysluplně převést do obrazu, aniž by zanikla absurdnost celé situace. Troškovy Kameňáky navíc staví na ohraných a prostoduchých frcích všeho druhu, jež často nepobaví ani samy o sobě; ostatně nejvtipnější jsou v momentě, kdy vtipy nepřevádí do filmové podoby, ale jednoduše je samy citují (Vydra čtoucí poznámky svého syna - škoda, že je už všichni asi tak třista let známe). ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Na první shlédnutí jsem hodnotil také odpad,ale čím víc se opakovaně v tv na to dívám,tím víc se mi to líbí. Opravuji hodnocení a přidávám dvě*. Mrazík je taky pěkná blbost a stal se kultovním zažitým filmem, Kameňák potřebuje čas.Pár výborných scén a vtipů tam je, celkový film nic moc,ale je to přece "Kameňák". ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hrůza! Pan Troška asi ztratil smysl pro humor nebo knížečku s vtipy. Za celou (101 minut je dlouhá doba) stopáž jsem se pousmál (neznamená zasmál!) a to při vtipu, co znám a při geniální scéně při fotbalu. Jinak snažit se postavit skomírající pokračování na Absolonové, Buster a vtipech o romech se mi zdá zcela špatná (subjektivní pocit). ()

misstake 

všechny recenze uživatele

No, takhle nějak to dělají motýli. Jedinkrát v průběhu celého filmu jsem se zasmál. Což je víc než u předchozího dílu. Ona inkriminovaná kazeta s Dolly Buster možná posloužila jako inspirace k celému filmu. Troška se podíval a řekl si: "Aha, takhle nějak se dělaj filmy." A pak to tak dopadá... Půl hvězdičky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)
  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama