Reklama

Reklama

Chvění 2: Vrátili se zpět!

  • USA Tremors II: Aftershocks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jsou zpět! Obří podzemní tvorové, kteří terorizovali pouštní město ve filmu Chvění, si nyní razí cestu přes mexická ropná pole, požírají všechno a všechny kolem – a zastavit je může jen jeden člověk! Ve stylu svého předchůdce tato komediální sci-fi znovu spojuje Freda Warda jako nešťastného Earla Bassetta a Michaela Grosse jako nadšeného survivalistu Burta Gummera, dva pouštní desperáty, kteří se zhostí úkolu zničit příšery. Parťákem jim je Christopher Gartin, mladý kluk, který potřebuje kopačky, peníze a změnu kariéry, a Helen Shaver, sexy a neohrožená vědkyně, která už všechno viděla... až doteď. Společně vymyslí důmyslný plán pro sledování a zabíjení tvorů, který je plný rychlé akce a zábavy – dokud stvoření nezmoudří. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som fascinovaný z toho, ako sa dá prostoduchá zápletka napasovať na príbeh. Nemáte rozpočet. Improvizujete. Máte fikčný svet, ktorý relatívne funguje a chcete pokračovanie. Poviete na začiatku pár viet. Vykašlete sa na logiku a v poslednej tretine prídete s dobrým a funkčným nápadom, ktorý tú kostrbatosť trochu ozvláštni. Nie je to tak dobré ako prvá časť. Úpadok je viditeľný, ale stále je to zábavná blbina. Fred Ward je staroch bežiaci z jedného miesta na druhé a napätie mu skrátka nestíha. Dokonca pár krát zakopne aj o nudu. Ale príšerky sú stále cool a aj ich transformácia baví. Ďalšie diely si ale už nepozriem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi trochu hororové, ale hlavně komediální béčkové filmy, tak je snímek „Chvění 2: Vrátili se zpět!“ přesně pro vás. Je to sranda, je na tom vidět, že se to ani na chvilku nechce brát vážně, což prostě potěší. Herci jsou zábavní, navíc se zde skvěle prezentují střelné zbraně, nemluvě pak o tom, že stránka masek je naprosto skvělá a ti červi se hýbou naprosto nádherně. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jenže je to méně vtipné než celkem povedená jednička, ale ono to není vtipné vůbec. Hodně tomu chybí chemie, kterou měli mezi sebou Fred Ward a Kevin Bacon. Takhle to postrádá humor, nadhled a nakonec i monstra jak je známe a místo toho jsme dostali takový...pamatujete si prasata z Doom 2? Tak přesně tohle. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Ono je to takových 3,5 *. Blbina na pobavení to je solidní, ale tolik nelogičností, které naprosto bijí do očí.Přímo se vám zařezávají do lebky.Na druhou stranu je tu zábava.Opravdu se pobavíte od začátku do konce.Každá z hlavních postav je něčím dobrá a když se vám z počátku nezdá stejně vás brzy okouzlí.Nápad o evoluci červů se mi moc nelíbil.Stejně je to pořád spíše výborná komedie střihnuta akcí.Na strávení klidového a odpočinkového dne rozhodně k doporučení.Hlavně nehledejte moc souvislostí jinak budete srážet hodnocení až na dno.Prostě na to zapomeňte a nechte se vtáhnout touto vtipnou zábavou. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě to má (pa)chuť klasických béčkových filmů z osmdesátých a devadesátých let. Je to poměrně dobře stravitelná blbost která profrčí kolem. Člověk moc nelituje času, pobaví se, někdy se zasměje, ale zas kdyby to nebylo, tak by se nic nestalo. Hlubokomyslný promyšlený příběh tam není, vedlejší postavy jsou jen takovej doplněk v ceně (a potrava) a někdy to trochu kulhá v logice. Čtu tady v komentářích, že rozpočet byl 4 milióny. Jestli to je pravda, tak to teda moc nevypadá a zajímalo by mě, jestli všechno padlo na ten závěrečnej výbuch. Ale zas na druhou stranu jsem to viděl už nejméně třikrát a alergická reakce se nedostavila, takže ten slabší průměr si to uhájí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodne sa mal film natáčať v Austrálii s rozpočtom 17 miliónov dolárov a opäť v hlavnej úlohe s Kevinom Baconom, pričom sa počítalo s masívnym uvedením do kín. Nakoniec sa na rozpočet našli len 4 milióny a tak sa pristúpilo ku kompletnému prepísaniu scenára, aby sa film zmestil do rozpočtu. (beso74)
  • Keď si Burt na ceste späť potom, čo zlyhalo rádio, robí svoje osobné zápisky, poznamená si čas 19:00 a deň 14. máj. Avšak v tomto čase je v tejto časti sveta ešte stále deň, nie noc. (beso74)
  • Kate datuje fosílie graboidov do geologickej éry zvanej prekambrium. V tom čase však ešte život na súši neexistoval a graboidi by sa tak nemali čím živiť. (beso74)

Reklama

Reklama