Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Klasické krimiseriály to majú ťažké, s pribúdajúcimi dielmi sa často dostavuje stereotyp spôsobený prevažnou epizodičnosťou a ani kvalitne spracované zápletky už nemusia stačiť. Rovnako ťažké to majú aj spin-offy, u ktorých nebýva zvykom aby pravidelne kvalitatívne porážali svoj predobraz. NCIS sa to podarilo a aj postupom času má divákovi stále čo ponúknuť. Môže za to hlavne celková odľahčenosť a vynikajúca tímová chémia - nie jedinečná v tomto žánri ale stále príjemne osviežujúca. A aj keď sa raz za čas pritrafia aj menej vydarené diely, NCIS je stále istotou, ktorá nikdy vyložene nesklame. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Důvody proč se koukat:mrzutý výkon skvělého vyšetřovatele Marka Harmona,humor Michaela Weatherlyho a IT schopnosti Pauley Perrette. Jednoznačně vyvstává otázka proč 3/5?Odpověď zní,že v dnešní konkurenci Las Vegasek a Miamíček a podobných es ve svém oboru je skoro nemožné vymyslet něco velmi poutavého, aby si to zasloužilo lepší hodnocení. Není to nic proti ničemu. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jethro Gibbs, ten to vede na celé čářě. Ale jinak ostatní téměř nezaostávají. Lidi, hlášky, gothic metal v laborce a pohlavkování jsou hlavní silou tohohle seriálu z vojenského prostředí. Mám ho rád. Oblíbené postavy (sestupně): Gibbs, Aby, Ducky, Tonny, Kate, McGee, Ziva, Pulmer... vlastně všichni. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Seriál stojí a padá na striktně narýsovaných charakterech. Při pravidelném sledování jsou postavy sympatické, ale nekoukejte na celou sérii najednou, protože potom Vás ta samá výhoda bude neskutečně otravovat. Takže v pohodě koukatelný a fungující seriál, který ale není tak zajímavý, abych se na každý díl vyloženě těšil. Jistá nalajnovanost je cítit v každém dílu. 65% = 3/5 ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Cote de Pablo (Ziva David) studovala hebrejštinu s jazykovým trenérem, aby se ujistila, že správně vyslovuje všechna slova v rodném jazyce své postavy. (Katka189)
  • Gibbs má krvnú skupinu 0 negatív. (ČSFD)
  • Mark Harmon, představitel Leroye Jethra Gibbse, většinou při natáčení Námořní vyšetřovací služby pracuje se svým vlastním ručním nářadím, které používá doma ve své dílně. (willy1)

Související novinky

Reklama

Reklama