Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 170
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 170

Recenze (94)

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní Námořní vyšetřovací služba mě celkem bavila. Tento seriál mě zklamal. Mám z něho takový pocit prázdnoty. Hodně krásných lidí, rádoby akce ale celé to na mě působí jako nafouklá bublina plná vzduchu a ničeho víc. Je to pro mě průměr, nic víc. 50% Po letech měním hodnocení, momentálně jsem načal sedmou sérii a stále mě to baví. Takže zase tak špatné to jako oddechovka není. 85% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS je dobrej seriál. Ve svém žánru moderních "postupových" amerických kriminálek jeden z nejlepších, epizodický děj je skoro vždycky protknut nějakou tou větší linkou a každá postava má svoji osobitost a je zábavná, pak producent zvolal abraka dabra a naklonoval další jednotu z Námořní vyšetřovací služby a ta... Je děsná, NIC co fungovalo v původním seriálu tu není, předně postavy jsou zkoněné na nejvyšší míru, hlavní vduo vyšetřovatelů? Zcela uniformní a nudná dvojice, z nichž jsou oba zaměnitelné army figurky, šedé, ničim nespecifické a dokonale uniformní, byli by dokonce zaměnitelní mezi sebou, kdyby jeden z nich nebyl bílej a druhej černej, navíc jsou dle mého oba i bídně zahráni, ovšem co čekat od někoho, kdo se do titulků nechá dobrovolně uvést jako LL Cool J.... I tenhle tým má své techniky a specialisty na všechno elektrotechnické, jenže to jsou bohužel nejsou postavy ani zdaleka tak zábavné, jako potetovaná sexy gothka a jsou tak nudné, že ani nevím, jak bych je mohl urazit popisem. Jediné zábavné postavy tak zůstavájí zbylí dva vyšetřovatelé, u kterých ovšem začne velmi záhy nudit jejich neustálé popichování. Navíc i případy jsou poměrně nudné, snad jen ta vedoucí oddělení, co měří asi metr třicet je zábavná, ale jen proto, že chlemtá dobré čaje, to je dost málo. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Mladého Charlie Connora hral Sean Harmon - syn Marka Harmona, ktorý je hereckým predstaviteľom agenta Gibbsa zo seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003). Sean Harmon predtým v seriáli NCIS - Námorný vyšetrovací úrad opakovane hral Jethra Gibbsa v mladom veku. (koba)
  • Keď agentka Kensi Blyeová (Daniela Ruah) vchádza do hausbótu, v pozadí vidieť zelené kroviny. Zo záberov použitých v predošlých epizódach však zreteľne vidno, že hausbót sa nachádza na vode, a v okolí nerastie žiadne zelené rastlinstvo. (koba)
  • Sam Hanna (LL Cool J) pred prácou v NCIS slúžil v špeciálnej jednotke námorných tuleňov, pričom jeho uniformu vidno v epizódach Papieroví vojaci (2013) a Čistota. Medzi jeho vojenské vyznamenania patrí Bronzová hviezda (Bronze Star), Purpurové srdce (Purple Heart) za zranenie v boji, Pochvalná medaila Ministerstva obrany (Joint Service Commendation Medal), Pochvalná medaila námorníctva a námornej pechoty (Navy and Marine Corps Commendation Medal), Medaila námorníctva a námornej pechoty za úspechy (Navy and Marine Corps Achievement Medal) so zlatou hviezdou, Stuha za bojovú akciu (Combat Action Ribbon) so zlatou hviezdou, Prezidentské vyznamenanie námornej jednotky (Navy Presidential Unit Citation), Vyznamenanie námornej jednotky (Navy Unit Commendation), Námorná medaila za vzornú službu (Navy Good Conduct Medal) so štyrmi bronzovými hviezdami, Medaila za službu pre národnú obranu (National Defense Service Medal) s bronzovou hviezdou, Expedičná medaila ozbrojených síl (Armed Forces Expeditionary Medal), Medaila za službu v juhozápadnej Ázii (Southwest Asia Service Medal), Medaila za operáciu v Kosove (Kosovo Campaign Medal), Medaila za nasadenie v Afganistane (Afghanistan Campaign Medal), Medaila za nasadenie v Iraku (Iraq Campaign Medal), Medaila za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal), Medaila za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal), Stuha za službu na mori (Sea Service Deployment Ribbon) so striebornou hviezdou, Stuha námorníctva a námornej pechoty za službu v zámorí (Navy and Marine Corps Overseas Service Ribbon) s troma bronzovými hviezdami, Medaila OSN (United Nations Medal), Medaila NATO za operáciu v Kosove (NATO medal for Kosovo), saudskoarabská Medaila za oslobodenie Kuvajtu (نوط تحرير الكويت‎), kuvajtská Medaila za oslobodenie Kuvajtu (وسام التحرير), Námorná medaila experta na streľbu z pušky (Navy Expert Rifleman Medal) a Námorná medaila experta na streľbu z pištole (Navy Expert Pistol Shot Medal). (koba)

Reklama

Reklama