Reklama

Reklama

Phantasm II

  • USA Phantasm II (více)
Trailer

Volné pokračování slavného hororu. Dvojice přátel, kteří jako jediní přežili řádění létajících vražedných koulí ve službách Vysokého muže, se rozhodnou zničit zlo jednou provždy. Připraví se důkladně na všechny překážky, které je mohou potkat. Ale skutečnost je mnohem horší, než mohli očekávat... (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Scrimm je zpět i se svými koulemi. Větší rozpočet je určitě znát, ale neřekl bych, že je dvojka o tolik lepší jak díl první. Podle mě jsou svojí kvalitou oba díly srovnatelný. Každej má svoje světlý a stinný stránky. Druhej díl mi místy přišel řízlej do komedie. Jenže tady to oproti jedničce podle mě bylo chtěný. Víc koulí, víc krve, víc efektů, ale zdaleka nenavodí ( místy ) hutnou atmosféry prvního dílu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl opět neprozradil mnoho o samotném Dlouhánovi, zato připravil docela dobrodružnou podívanou, která pouze místy zaskřípe, ale jinak uteče jako voda. Těch 9 let od prvního sílu se muselo projevit hlavně v trikové stránce. Masky, efekty jsou mnohem lepší. Atmosféra není tolik hororová, ale zase je zde více akce. Docela spokojenost, o chlup lepší než 1. díl. PS: Odkaz na Sama Raimiho je božským veledílem. 50% ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Vzdávám to a pětidílnou sérii Phantasm prostě s největší pravděpodobností nesmrknu. V pokračování se jede opět v béčkových kolejích a tentokrát s chabší atmosférou. Je sice znát promakanější vizuál a chuťovější efekty, ale to nepomůže té neskutečné nudě táhnoucí se přes celý film. Pokud vás jednička neoslovila, tak se ani nepouštějte do dvojky. Dlouhán celek znovu zachraňuje a bez něj nevím, kde by série Phantasm byla. Co má být tohle za "kult" fakt nechápu, ale někdo má rád holky, jiný zase vdolky. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po atmosferickej jednotke tu máme trošku akčnejšu dvojku Coscarelli si to konečne uvedomil a ja mu zato ďakujem :). Reggie Bannister tu už pôsobi inak ako to bolo v jednotke a to je len dobré. Anguss Scrimm je tak isto skvelý ako bol v jednotke. PS: Bannister už konečne vytiahne aj plameňomet, brokovnicu a motorovku a o zábavu je postarané! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Všichni staví dvojku nad jedničku, ale já ten názor nesdílím. Jasně Coscarelli dostal víc peněz, takže se dočkáme lepších efektů víc akce, víc vražedných koulí víc šílených nápadů než v jedničce a vůbec víc všeho, ale pokud bych to měl k něčemu přirovnat, tak je to podobný jako z pokračováním Terminátora. Ta originalita už je prostě částečně fuč a atmosféru prvního dílu to nepřekoná ani náhodou nicméně i tak furt víc než ok. Komu sedí Coscarelliho styl, tak bude doma, ostatní si budou asi ťukat na čelo.90% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (16)

  • Dvojposchodový dom, ktorý vo filme exploduje, nie je žiadnou kulisou, ale skutočnou stavbou. Stál v ceste novo stavanej diaľnici, a tak ho štát Kalifornia predal filmovej produkcii za 200 dolárov s podmienkou, že ho po demolácii odpracú. (beso74)
  • Rozpočet 3,000,000 dolarů je vůbec nejvyšším v celé sérii a zároveň nejnižší, jaký studio Universal poskytlo na film v 80. letech. (Chatterer)

Související novinky

Reklama

Reklama