Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeš bejt z Brooklynu! Proč? Protože to bys se mnou takhle nemluvil"!! Gino (Steve) je v životní formě (jak herecké tak fyzické) a svým protivníkům dává ochutnat svůj lokýtek, kolínko, hranu zápěstí a vůbec všechno co ho napadne včetně úvodního prohození auto-oknem! Jedna z nejlepších choreografii bojových scén vůbec! Skvělá kamera nastavuje atmosféru na bod nula až mrazivo a rozjíždí se 88ti minutová hra na honěnou, kde dopředu víme jak to musí skončit. Nejlepší záporák všech dob Forsithe a nejlepší "Seagalovská" filmová muzika (Beastie Boys) jsou už jen dopohlazením na rozštípané duši, která má rozhodně (a ne jen kulečníkový) koule!!! A mimochodem? "Viděl někdo Richieho"?.-) ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

O Seagalovi som sa už trochu rozpísal v komentári k Hard to Kill, takže zbytočné predlžovanie vynechám - v skratke ma tento (pre mňa veľmi protivný) herec milo prekvapil a mám chuť sa trošku hlbšie ponoriť do jeho tvorby. Out For Justice je vydarený film, ktorý má všetko čo by mala kvalitná kriminálka obsahovať - skvelého záporného hrdinu, zaujímavý svet, dobre spracovanú temnú minulosť, ukážkovo znázornené podsvetie, schopnú réžiu, čierny humor a tak podobne. Dobrá ukážka toho, keď sa jednoduchý námet dostane do správnych rúk. Nie je to perfektné a ani bohvie ako dobré, no ako jednej z najlepších Seagaloviek tomu dám lepšie tri hviezdy. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Aha, tak tohle je ten film, v němž se Seagal producíruje po barech a hernách, neuvěřitelně machruje a lidem kolem sebe způsobuje těžká zranění (často neslučitelná se životem). Taky vozí v autě štěně, což při tom skákání přes retardéry hraničí s týráním zvířat. Skutečný herecký koncert pak předvede ve scéně dialogu se svým nadřízeným nad parťákovou mrtvolou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Tak sem to shlidnul a musim rict ze to bylo vpohode :) hudba dobra,seagal dobrej a drsnej tak jak ma byt :) dostal sem chut na stary seagalovky :) rozhodne jeden z jeho lepsich filmu (ztech starsich) :) hej tak vole update a nechapu hodnoceni..tohle by melo mit tak 80% to je fakt sleha kurva ten richie je blazen psychopat curak..skvela hudbaa..jak ost tak songy..no sleep to broooklyyyyn!! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Je to prvý film Stevena Seagala, kde si sám Steven nerobí choreografie súbojov. Vo všetkých troch predošlých filmoch (Nico, Hard to Kill, Marked for Death) bol choreografom on. (Seag)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)

Reklama

Reklama