Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Přestože kompatnost filmu lehce narušuje rozložení do tří rovin (Addamsovi-tábor-Debbie), bohatě to vynahrazuje pořádná nálož černého humoru, kterého je snad ještě více než v předchozí části. Zejména mě potěšilo, že mnohem víc prostoru dostala Wednesday. Její hlášky patří k tomu nejlepšímu, její pokus o úsměv k tomu nějděsivějšímu a její pojetí Dne díkůvzdání prostě nemělo chybu. Táborová linie je vůbec extrémně vydařená a z mého pohledu zcela zastínila linii Debbie a Festera. Addmasovi jsou prostě moje srdcovka a docela vážně koketuji s myšlenkou, že se mi to možná líbilo ještě víc než jednička. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie už stojí v hlbokom tieni predchodcu. Zápletka s vražednou pestúnkou čo si spraví zálusk na Festera predznamenáva ďalšiu pohodovú jazdu. Lenže tá sa rozbieha pomaly a s vedľajšou líniou z letného tábora zbrzdí tempo úplne. Ku koncu sa navyše dostaví záverečný hrebíček do rakvy v podobne romantického vzplanutia so všetkými škaredými vecami čo na filme nemáme radi. Skrátka rozprávková zaľúbenosť mládeže bez nadsázky, presný opak štýlovosti Gomeza a Morticie. Popravde, že s niečím tak lacným vyrukujú práve Addamsovci som nečakal. Ešteže tento diel zachraňuje zopár dobrých hlodov. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas potřebuju film, ve kterým jde úplně o hovno, kde není napětí, protože vím, že se nikomu nemůže nic stát a všechno je to jenom tyátr. Adamsovi jsou v tomhle dokonalý, tu teatrálnost mají díky Gomezovi a ostatním totálně zmáknutou, v jejich životě se odehrává obrovské drama a vy se skvěle bavíte. Dvojka mě bavila i víc než víc než první díl, kdy díky rozdělení děje mezi dětský tábor (který je dokonalým ztělesněním pozitivního zla) a Festerovy milostné lapálie, zmizela hluchá místa a já se skvěle bavil i poněkolikáté. Skoro pět otřesně hnusných hvězdiček. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Nejmladší z Addamsových dětí se jmenuje Pubert, přitom takto se měl v původním černobílém seriálu jmenovat nejstarší chlapec. Ten však nakonec dostal jméno Pugsley (Ken Weatherwax), protože Pubert přišel tvůrcům příliš sexuální. V roli Puberta se střídaly dvě holčičky - dvojčata Kristen a Kaitlyn Hooper. (Stupet)

Reklama

Reklama