Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlučné ulice jižního Bronxu se setkávají s elegantním světem Wall Streetu v akčním příběhu Impérium o honbě za rychlým ziskem a vysoké ceně za chtivost a nenasytnost. Napínavý a poutavý akční thriller s Johnem Leguizamo (Moulin Rouge, Carlitova cesta), Denise Richards (James Bond: Jeden svět nestačí), Isabellou Rossellini (Modrý samet, Zběsilost v srdci) a rapovými superstar Fat Joe a Treach. Impérium je rychlý, strhující film, který zaručuje zábavu a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Mě se to fakt líbilo, nechápu tak nízké hodnocení (52%). Dobře popsanej jeden z mnoha příběhů z Bronxu, které se stávají každý den. John Leguizamo (v českém znění - Filip Švarc - zde mi vyjímečně jeho hlas nevadil) byl bombovej, námět a záplatka povedená, akorát závěr trochu rychlý - pic do hlavy a závěrečný titulky. Nicméně když to shrnu, 75% je na světě. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Co dostanete, když si po páté vyluhujete tentýž sáček čaje? Stejné je to s tímhle naprosto neoriginálním, předvídatelným příběhem dealera z Bronxu, který vyrostl na skořápkách a ukousne si víc od ligy, na kterou nemá. Pohled na Isabellu Rosselini - mafiánku, která vypadá jak toaletářka v opeře - zabolí. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Když osud rozdá člověku špatné karty, hraje se špatně u jakéhokoliv stolu, pokud člověk nemá z pekla štěstí, neboli, ševče, drž se svého kopyta, i když kopyto kope, neboli s poctivostí leda pojdeš, ale ani s nepoctivostí se vždy nenajíš, neboli co tě nezabije hned, zabije tě později, neboli peníze jsou prach a v prach se obrátí, neboli nikdo není nenahraditelný, jen život se nahradit nedá, neboli kulky jsou rychlejší než slova, ale pomalejší než myšlenky, i když pro všechny lidi to neplatí. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Hloupá pohádka o latinskoamerických loupežnících, pardon, gangsterech z Brooklynu. Zbytečný, nudný film, na kterém je nejzábavnější, že jej jeho tvůrci mínili zcela seriózně. "Je to něco jako dokument“, jak v jednom rozhovoru tvrdí John Leguizamo, mimochodem herec naprosto nekompetentní k utáhnutí devadesátiminutové historky z podsvětí. Těm, kteří hrají počítačové hry, možná propracovanost vztahů a příběhů připomene jeden ze slabších dílů GTA, ale ani jim bych nedoporučoval se na Impérium dívat. 35% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to svojim spôsobom taka naivna gangsterska rozpravka. Ale su tam aj drsne momenty ktorymi to neustale dava najavo, ze sme v gangsterskom zanri. John Leguizamo podava skvely vykon a dokazuje, ze utiahne film aj v hlavnej ulohe. Tentokrat mi je trochu luto, ze koniec je klasicky gangstersky nekompromisny. Happy end by tomu sedel viac. 7/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 236krát, což je 2,62krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama