Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

k212 

všechny recenze uživatele

No po dlouhé prodlevě, snižuji své hodnocení o dvě hvězdičky, asi jsem kdysi viděla tu lepší část Redakce. Navíc mě po první čtvrthodině přišli všichni herci tak nějak (tak úplně) křečovití až nevěrohodní a to je při pohledu na obsazení fakt hodně divný a svědčí to jen o tom, že něco je špatně - scenář a režijní vedení hádám. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

O prázdninách 2008 jsem se díval na něketeré starší díly, novinářské a detektivní zápletky jsou občas hodně bachrlaté, ale pořád je to UMĚNÍ v porovnání s tím, kam to nova se všemi těmi Ordinacemi a Pojišťovnami dotáhla. A soukromí novinářů není líčeno vůbec křečovitě. A až na výjímky skvělí herci (Novotný, Šteindler, Matásek...) Navíc budiž Redakci dík za to, že vykopla Jiřího Vejdělka směrem vzhůru. ()

Reklama

Astu. 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál společně s Housem, který jsem skoro pravidelně na Nově sledoval. David 82 to řekl dobře - mezi slepými jednooký králem, ale mě prostě většina herců bavila, ikdyž to sám moc nechápu. Celé je to hrozně umělé, scénář na hovno, ale jak říkám, mělo to něco do sebe. V tak 2/3 dílech jsem se nenudil a to se cení. ()

#47 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem sledoval pravidelně a dal jsem tenkrát Redakci dokonce 4 hvězdičky, ale pak úroveň seriálu už pouze klesala. Často to byla trapnost nad trapnost, děj až moc přitažený za vlasy, navíc šílené a naprosto zbytečné VIP role finalistů Superstár, L. Něrgešové a dalších...takže když dám 2 hvězdičky budu ještě hodně shovívavý. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Když přistoupíte na pravidla seriálu (povětšinou neznámí herci, občasná zjednodušení soudobé popkultury) a dáte tomu šanci, bude vás to na české poměry celkem bavit. Řekněte, kolik seriálů dnes na televizi nezačíná slovem Kriminálka? Tady to občas máte taky, zjednodušeně a s mírným nadhledem, zdraviiim.... ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama