Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Musím se tedy přiznat, že do tohle filmu se mi moc nechtělo a má to svoje důvody. Už předchozí trojka, se mi sledovala s obtížemi a tady je to celé umocněné. I tady opět sou ploché charaktery, nezajímavý příběh a snaha herců to aspoň nějak uhrát, je nulová. Ano některé masky a efekty, sou i celkem fajn, ale to nevyhradí to, že sledování tohle filmu byla regulérní bolest. Za zmínku překvapivě stojí, vyprávění dvou babiček, které s prorockým hlasem vyprávějí o dávných hrůzách, to bylo celkem poutavé a na tu chvilku, mně film zaujal. Ale naštěstí to pak zase přešlo, do té ubíjející části a já si oddychl, že nemusím tomuhle filmu, dávat víc než jednu hvězdičku. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Charlize Theron z trojky, tu má Naomi Watts hlavnú úlohu. Paradoxne práve táto časť je zatiaľ najhoršia. Filmu vôbec nepomohlo to, že sa berie smrteľne vážne, žiadny kazateľ tu nie je, vraždí tu nejaký duch chlapca ktorého ani poriadne nevidieť, feeling predchádzajúcich častí je preč napriek tomu že kukurica je obďaleč, rovnako aj satanistická hudba je preč a celé náboženstvo detí kukurice je tu zmenené na epidémiu. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Boh žehnaj Dimension! Po desivých dvoch dieloch to dostal do rúk niekto poriadny. Výsledok je prekvapujúco úžasný a nie je len relatívne dobrý pri pohľade na ostatné, ale je to skutočne kvalitný horor so skvelou atmosférou a dejom. Nijako to nenadväzuje na predošlé diely, prináša úplne novú mytológiu, ktorá je ale riadne mrazivá. Hlavne pasáž, keď ju staré babky dvojčatá zahalené tmou rozprávajú hlavným hrdinom, vie roztriasť kolená. Nečakane brilantné! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Grace (Naomi Watts) se vrací do svého rodného města, aby alespoň trochu ulehčila své matce, která na tom poslední dobou není nejlépe. Ale s příjezdem Grace do města se začínají dít podivné věci - všechny děti ve městě zároveň onemocní, všechny mají vysokou teplotu a všem v jediný okamžik teplota klesá. Ale od tohoto okamžiku se děti začínají měnit ve vraždící mašiny. Grace musí odhalit proč vše začalo až s jejím příjezdem a pokusit se zabránit nejhoršímu ... Trochu jsem nepochopil jaký má tento film souvislost s původním tématem Kukuřičných dětí, to už se spíš blížil k Village of the Damned nebo něčemu takovému. A za druhé jsem nepochopil co v takovémto filmu probůh dělala Naomi Watts. Jasně, každý nějak začínal, ale toto je fakt moc. Jinak jde o příliš obyčejný horor, na který se sice dá podívat, ale který se asi deset vteřin vypaří z paměti, a zůstane jen vzpomínka na ten horor, kde hrála Naomi Watts... ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Strašidelné a mrazivé, bez srandy. Upustilo sa od lacných trikov, pridalo na atmosfére a zapracovalo na príbehu. Ten má hlavu a pätu. Ono je to vlastne taký reštart, ktorý pracuje s desivým zjavením, aké sa znovu snaží dostať medzi živých a tak epidémiou nakazí miestnu mládež. Vysoké horúčky, vypadávanie zubov, podivné chovanie, to sú všetko počiatočné príznaky, aké vedú nakazených cez mŕtvoly za jediným cieľom. Nebyť 2-3 nelogickostí a absencie pôvodného Kingového zámeru nemám výhrady. Fakt som takú brutálnu a napínavú jazdu nečakal, najmä po rozkošne hlúpučkom predchodcovi. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama