Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $245,852,179Tržby Celosvetovo $485,015,179Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,380,223 //počet predaných kusov 643,320Tržby za predaj DVD v USA $42,243,790 //počet predaných kusov 2,250,826║ Po niekoľkých vychutnaných pozretiach a za každým bol odsledovaní príbeh spapkaní s plným zaujatím, musím uznať kvality tejto rozprávky tým, že je jedna z mojich absolútne najobľúbenejších a spoločne zo Železným Obrom sú na čele obľúbenosti. ___Pixar je CGI dominant - GIGANT!!!___ Pokračovanie čo dokonca predčí príbehovo o niečo málo svojho predchodcu, je to akčnejšie, humornejšie a graficky úchvatné a to dokonca platí aj v roku 2010. A potešia aj odozvy na známe filmy počnúc Star Wars, Star Trek či Jurský park. /videl v kine 3D verziu: 100%/ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět vynikající záležitost animovanýho světa hraček! Oproti jedničce se zde už trochu víc tlačí na pilu. Vše je víc propracovanější, máme tu nový kamarády do party, máme tu opět trochu toho animovanýho napětí, ale hlavně nechybí Woody a jeho paranoia... Ten kluk kovbojská prostě musí mít pořád tu svoji pravdu. Tak tvrdohlavou hračku jen tak nepotkáte! No nic. Pohádka je to moc pěkná, zamilovala si ji i moje dcera, což je pro mě samozřejmě taky hodně důležitý a jen podotýkám, že Pixar a Toy Story, to je jedna velká BOMBA! Vzhůru do nekonečna a ještě dál! 85 % ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vojáčci jsou zpátky!!!! To sice není ani zdaleka to nejdůležitější, ale proč to nezmínit? Humor je trochu víc zaměřený na starší publikum, něčemu se prostě děti zasmát nemohly. Nikdy nezapomenu na to jak se jednomu fórku o otcovství smála jenom parta pošuků, která do toho sálu plného dětí věkově opravdu moc nezapadala:) Shreka (prvního) mám sice radši, ale i tak dávám druhé Toy Story stejně vysoké hodnocení jako jedničce - a to je 90%. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Opět jedna výjimka potvrzující pravidlo, že druhý díl nemůže ve svých kvalitách předčit svého předchůdce... Druhý příběh hraček totiž nabízí všechno, co nabízel díl první, ale přidává navíc špetku geniality ke každé jeho složce. Hudba je rozvernější i napínavější zároveň, děj už není tak mravokárný a naučný, jak tomu bylo v díle prvním, což otevírá dveře i zbytku dospěláckého publika a přibyly i další postavy, které jsou snad ještě zábavnější než ty původní (štěně, druhý Buzz, Zurg...). Absolutním vrcholem pak jsou nepovedené záběry, které oživují větší polovinu závěrečných titulků - u nich jsem se už smíchy opravdu válel po podlaze. Čtyři a půl. [únor 2007] ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stejně vtipné a super jako jednička. No... i když možná děj za jedničkou trošku pokulhává, ale bavila jsem se moc. Akorát teda, je to hrozný nervák. "Jupí, jsou zachráněni, o ne. Dveře se zavřely. Jupíí už se dostali ven.. Ou ne. Auto už je pryč.." a tak dále a tak dále :D Bylo to už i u jedničky a v té dvojce mě to už začalo vyčerpávat :D A nepovedené scény na konci byly výborné. Skvělý nápad. 5* ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • V úvodní scéně, kde Buzz Rakeťák přistane na Zorgově planetě, je záběr z Buzzova pohledu, kde je slyšet jeho dech, který je stejný jako u Dartha Vadera ve filmové sérii Hvězdné války. Na slavnou ságu dále odkazují i následující zvukové efekty. (Stibak)
  • Auto rozvozu Pizza Planet se vyskytuje také ve filmech Ratatouille (2007) nebo Rebelka (2012), tam v podobě vyřezaného modelu. (Harroc)
  • Poznávací značka Andyho mámy A 113 je odkazem na školu, kam chodila většina animátorů ze studia Pixar. A 113 můžeme také najít v Hledá se Nemo (2003) na fotografii, když zubař fotí ryby nebo v Životu brouka (1998) na papírové krabici. (Harroc)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno