Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopný lupič Miles Logan ukradne vzácný diamant za sedmnáct milionů dolarů, je ale zrazen šéfem bandy Deaconem, který se ho chce zmocnit sám. Po zuřivém souboji se Milesovi podaří ukrýt drahokam ve větracím potrubí rozestavěné budovy, je však zatčen a stráví dva roky ve vězení. Po propuštění zjistí, že budova nyní slouží jako policejní centrála. Po několika neúspěšných pokusech proniknout dovnitř se přestrojí za policistu a náhodou je považován za novou posilu oddělení loupeží. Je přidělen jako parťák mladému Carlsonovi a vyslán do terénu. Díky zkušenostem z oboru se mu podaří odhalit majitele obchodu s autodíly, který se pokusí fingovat krádež, a stejně úspěšně zasáhne při přepadení samoobsluhy, které spáchá jeho bývalý parťák Tulley. Úspěchy však mají nečekané důsledky. Je jmenován šéfem oddělení loupeží. Když se mu konečně podaří dostat se k potrubí, zjistí, že bylo zatopeno a voda diamant odnesla. Začne po něm pátrat, což vede k řadě nečekaných komplikací. Objeví se zrádný Deacon a Carlson náhodou zjistí, že v Milesových papírech něco nesouhlasí. Lupiči nezbude než mladému parťákovi namluvit, že je z oddělení vnitřních záležitostí. Při následné akci vzbudí i šéfovo podezření. Ten se však domnívá, že Miles pracuje pro FBI. Ačkoli se zdá, že horší už to být nemůže, záhy Miles zjistí, že opak je pravdou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

fimler 

všechny recenze uživatele

Miluju tenhle film pouštím si ho vždy, když jsem nemocný zvedne mi náladu ne kvůli tomu, že se tam směju, ale kvůli tomu, že to má tak super příběh.Martin Lawrence tam předvedl svůj nejlepší výkon, jeho mám taky hrozně rád.Je tam hodně dobrých vtípků při, kterých se tak usměji a konečně za dlouhou dobu film u, kterého jsem se vůbec nenudil.Film Fakjů pane učiteli docela dost okopíroval Modrý blesk jenomže to bylo v lepším podání a ve školním prostředí zrovna, když začínal školní rok tak se není čemu divit .Nemůžu si ho prostě vynachválit!Možná to je moc, ale Modrý blesk má u mě plných 100% a 5*! ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Mám smysl pro humor, dokážu se zasmát teměř čemukoli, ale jesli tohle někomu přijde vtipné? hranice mezi vtipností a trapností je mnohdy velmi tenká. Martin Lawrence se snaží zkombinovat to nejlepší z Edie Murphyo a Posledního skauta a jde mu to prachbídně. Tuhle blbost nedopuručuju ani nejhoršímu nepřiteli. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Odhadnuteľnejšie, ako milostný život slimáka. Ale pri cirka piatej repríze postačujúca, adekvátna zábava patriaca k tomu miernejšiemu, v čom Martin Lawrence hral (viď. záchodová scéna v Agentovi v sukni, rozumieme si, hej?). Originálnu premisu (do budovy som ukryl diamant a keď ma pustili z basy, zistil som, že z budovy sa medzičasom stala policajná stanica a tak teraz musím hrať policajta, aby som sa ku klenotu dostal) dopĺňa fajn herecké obsadenie (Luke Wilson, William Forsythe, zlosyn Peter Greene). ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vtipnejch komedií, ve který má Martin Lawrence hlavní roli. Nemyslim si, že by celej film stál jenom na jeho výkonu, velkou porci práce odved i slušňák Luke Wilson. Příběh je jednoduchej, ale z přestrojení Logana za detektiva scénáristi vytřískali snad veškerej potenciál, takže o vtipný momenty skutečně neni nouze. Obstojně funguje i akční složka (přestřelky se povedly). Za mě určitě spokojenost v podobě lehce nadprůměrný akční komedie, slabší čtyři hvězdy. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii jsem viděl až díky čt1, ono vlastně ani nebylo o co stát. Navíc vše zazdil naprosto katastrofální dabing. Celá komedie je prostě kravina. Pár věcem se člověk jenom lehce pousměje jinak si říká že je trochu zvláštní že někoho vůbec baví stát za kamerou a dívat se jak se tam před ní ztrapňuje Martin Lawrence a jak se mu vzdouvají jeho nosní dírky..... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)
  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)

Reklama

Reklama