Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

Sagara 

všechny recenze uživatele

Veronica Marsová je extratrieda, mať takúto kamarátku na strednej tak som šťastný. Za babu by som ju nechcel (viď chudák Logan :D ) Prva sezóna bola geniálna. Už pilot ma tak navnadil a zbytok série sa postupne rozmotávalo klbo tajomstva a ja som veľakrát zadržiaval dych a drukoval Veronice ostošesť. Druhá a tretia séria už mierne zaostávajú no ajtak sa jedna o nadpriemerný (objetkívne) a srdcový (subjektívne) seriál. A long time ago... we used to be friends... ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Proklínám svou slabost pro Jasona Dohringa, jinak bych totiž o tenhle 'skvost' pravděpodobně ani nezakopla. Po nějaké době jsem si na hloupoučkost táhnoucí story sice zvykla, ale až na pár světlých momentů jde o nadmíru nudnou sérii. Na druhou stranu mi ale americké high school seriály vždycky připadaly jako vtipné povyražení, takže o utrpení při sledování zase mluvit nemůžu... Děsně mě bavila ta typickost hlavní hrdinky, tzv. outsiderka, po které však každý skrytě touží, a ona, zosobněná cudnost, je za každých okolností frajersky 'nad věcí' a samozřejmě nikdy se nedopustí jediné chybičky - dokonalost k pohledání. ()

Reklama

Jeržik 

všechny recenze uživatele

JÉÚÉÚ!! KRISTEN BELL!! TÝ JO, TO JE KUS!! MÁ PRSA! A POŘÁD NĚCO ŘEŠÍ. A TAKY VAGÍNU! A TY JEJÍ KAMARÁDI! ASI TO BUDĚ NĚCO PROMYŠLENÝHO. SUPR!! DÁM ČTYŘI HVĚZDIČKY! NE, NE, ROVNOU PĚT!! Já píši vám - co mohu více? Co ještě mohu dodati? Teď vím, že máte právo sice mne pohrdáním trestati... a to za 30%. ()

lord Ball 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to jen teen-seriál, ale shrňme si klady: na seriál ze střední školy je i poměrně inteligentní se sem tam i docela chytrými dialogy. Další kladem je, že dějová linie seriálu je i docela zajímavá a jednotlivé případy, které řeší dávají smysl. No a třetím kladem je nádherná a rozkošná Kristen Bell. Nelze samozřejmě i nezmínit zápory, jako je neuvěřitelně inteligentní a šikovná cool dívka, jako hlavní hrdinka, no ale myslím, že tuto menší vadu na kráse pominu. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden zo seriálov, ktoré som si nikdy nenechala v telke ujsť - vrátane početných repríz. Aj keď som zo začiatku o ňom pochybovala. Ale jednotlivé zápletky epizód a sérií boli zaujímavé a tak si ma nejak postupne Veronica Marsová získala. Čo však treba zdôrazniť - seriál by nebol tým čím je bez Kristen Bell, vďaka ktorej hlavná hrdinka, ironická detektívka, nemala chybu :) A síce je to teenagerský seriál, no s OC a jemu podobnými sa porovnávať našťastie nedá - 4* ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Pes Veronicy sa volá 'Backup' - 'Záloha' / 'Podpora'. (ČSFD)
  • Tvůrce seriálu Rob Thomas se pokusil udržet Veronicu Mars na obrazovce i po třetí sérii a natočil zkušební díl čtvrté série, kde by nastal velký časový posun. Místo toho, aby byla Veronica na vysoké, má už po promoci a nastupuje do FBI. Kromě Veronicy se zde neobjevil nikdo ze starých známých postav, místo toho tato ukázka představovala všechny nové postavy, které se měly v seriálu objevit. Producentům se tato nová verze Veronicy Mars nelíbila a natáčení zrušili. (HappySmile)
  • Veronica a Duncan měli být původně příbuzní. (HappySmile)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama